Psykolog/Psykoterapeut

Tillsammans vill vi skapa morgondagens primärvård redan idag! Vårt samtalsteam har ett organiserat arbetssätt med god gruppdynamik och trevlig stämning. Vi eftersöker nu en legitimerad psykolog/legitimerad psykoterapeut till vårt samtalsteam.

Information om arbetsplatsen
Vårdcentralen Stadsfjärden är en populär vårdcentral med cirka 17 000 listade patienter. Vi som arbetar tillsammans är cirka 70 personer och rent geografiskt ligger vi ett stenkast från havet. Vi är måna om våra patienter som vi vill ska få bästa möjliga bemötande och vård.

Samtalsteamet består i dagsläget av en psykoterapeut och tre kuratorer. Då vårdcentralen sedan länge sett värdet av psykologisk behandling, erbjuder vi i dagsläget ett brett utbud av KBT-inriktade insatser.

Tillsammans jobbar vi hela tiden med att bli lite bättre. Våra delägare deltar aktivt i vården och är därför väl insatta i verksamheten. Detta medför snabba beslutsvägar och god möjlighet att påverka verksamheten till det bättre.

Befattning
Psykolog/Psykoterapeut

Arbetsuppgifter
I primärvårdens uppdrag ingår att behandla lätta till medelsvåra depressions- och ångesttillstånd, stressrelaterad ohälsa, psykosocial ohälsa, smärtproblematik, krishantering och PTSD. Som anställd i vårt samtalsteam kommer du att utföra kvalificerade bedömningar och behandlingar både i grupp, individuellt samt i föreläsningsform. I arbetet ingår också telefonrådgivning samt att arbeta med förebyggande insatser. Vi deltar också i rehabprocessen för återgång i arbete. Vi samverkar med Försäkringskassan, Arbetsförmedlingen och Socialtjänsten.

Vi är måna om våra medarbetare. Vi erbjuder gedigen handledning från Psykologpartners. Det finns även goda möjligheter till fortbildning och att påverka sitt eget arbetsschema. Nyligen har vi infört möjligheten att arbeta hemifrån.

Kvalifikationer
Legitimerad psykolog eller psykoterapeut

Erfarenhet av arbete inom primärvården, klinisk erfarenhet av självständig samtalsbehandling och erfarenhet av gruppbehandling är meriterande. KBT kompetens samt kompetens inom diagnostik är önskvärt. Vi lägger också stor vikt vid personliga egenskaper.

Personliga egenskaper
Nyfiken på hur framtidens vårdcentral ska hantera psykosocial ohälsa. Lätt för att samarbeta med andra yrkesgrupper. Prestigelöshet i din yrkesroll. Intresse och engagemang för att förändra arbetssättet i förhållande till vårdcentralens och samhällets utveckling.

Övrig information
Tillsättning av tjänsten kan ske innan ansökningstiden gått ut.

Anställningsform
Tillsvidare med provanställning

Arbetstid per vecka
40 tim

Tillträde
Snarast

Sista ansökninsgdag
20190830

Information om tjänsten lämnas av vårdenhetschef Annika Bergvall, tel 0155-22 22 56 eller via e-post annika.bergvall@ptj.se Ansökan via e-post till annika.bergvall@ptj.se