Rehabkoordinator

Vi söker dig som vill arbeta i den viktiga funktionen som rehabkoordinator på vårdcentral.
Vi vill tillsammans skapa morgondagens primärvård redan idag.

Information om arbetsplatsen
Vårdcentralen Stadsfjärden är en populär vårdcentral med ca 16 500 listade patienter. Vi som arbetar tillsammans är ca 60 personer och rent geografiskt ligger vi ett stenkast från havet.Vi är måna om våra patienter som vi vill ska få bästa möjliga bemötande och vård. Tillsammans jobbar vi hela tiden med att bli lite bättre. Våra delägare deltar aktivt i vården och det är därför nära till besluten.

Arbetsuppgifter
Rehabkoordinatorns huvudsakliga uppgift är att arbeta med att samordna vårdens del av rehabiliteringskedjan och aktivt delta i Tidig Rehabilitering I Samverkan (TRIS) mellan vården, arbetsförmedlingen, försäkringskassan och kommunens socialtjänst. Som rehabkoordinator är du tillsammans med sakkunnig läkare stöd till verksamhetschefen och medarbetarna, tar fram rutiner för sjukskrivningsprocessen, stödjer patienter som är eller riskerar att bli sjukskrivna samt samordnar rehabiliteringskedjan.

Kvalifikationer
Vi vill att du har en högskoleutbildning inom fysioterapi, arbetsterapi, omvårdnad, medicin, psykologi eller socialt arbete. Man behöver grundläggande kunskaper om rehabilitering. Du ska också ha god kunskap om försäkringsmedicin. Vi ser gärna att du har erfarenhet av liknande arbete.

Personliga egenskaper
Du ska ha en god förmåga till mellanmänskliga relationer, inneha social kompetens och förmåga att kunna utveckla och underhålla relationer. Kunskap om vikten av att upprätthålla sekretessen är också väsentligt. Koordinatorn bör ha samarbetsförmåga men också våga ställa krav, vara bestämd och kunna arbeta självständigt.

Övrig information och Ansökan
Tills vidare med provanställning i sex månader. Heltid. Tillträde enligt överenskommelse.

Information om tjänsten lämnas via Åsa Sonesson, tfn. 0155-24 52 21. Välkommen med din ansökan senast 24 november 2017. Ansökan skickas till asa.sonesson@ptj.se