Sjuksköterska

Vill du jobba som sjuksköterska på en modern vårdcentral?

Information om arbetsplatsen
Vårdcentralen Stadsfjärden är en stor vårdcentral i Nyköpings attraktiva hamnkvarter och drivs i privat regi via Praktikertjänst.
Vår vision är "morgondagens primärvård redan idag". Vi vill med vårt tvärprofessionella teamarbete och den digifysiska utvecklingen ge vård av god kvalité i medicinskt rimlig tid och ge en god kontinuitet till våra patienter. Vi vill också skapa en gemensam samsyn mellan olika yrkesgrupper och använda våra resurser på ett effektivt sätt.
Sedan mars 2019 hanterar vi alltmer av våra icke-fysiska patientkontakter genom chatt i Mitt PTJ. Vi kan på så sätt ge snabb återkoppling till dem som söker vård hos oss och lättare triagera så att de som är akut sjuka får vård först. Samarbetet med andra yrkeskategorier har ökat. Det ger fördelar både för patienter och för våra medarbetare.
Vi månar om att ha en gemytlig stämning på arbetsplatsen. Vi erbjuder en stimulerande och utvecklande arbetsplats, hög kompetens hos dina kollegor och fin gemenskap i det dagliga arbetet.

Arbetsuppgifter
Arbetet hos oss är mycket varierat. I primärvården möter vi alla typer av sjukdomstillstånd och alla åldrar. Vi vill gärna främja hälsosamma levnadsvanor för god livskvalité.
Vi triagerar, bedömer och möter patienter på olika sätt. Mer och mer sker via digitala kontakter i Mitt PTJ och allt mindre via telefonrådgivning. Som stöd i bedömningarna har man tillgång till ett digitalt rådgivningsstöd RGS, erfarna kollegor och ett medicinskt team.
Mottagningsarbetet består av planerad och akut mottagning.

Vi, alla på vårdcentralen, jobbar också tillsammans med att förbättra våra arbetssätt och vår arbetsmiljö. Vi vill att det ska vara hållbart att arbeta hos oss. Man ska få möjlighet att utvecklas i sin profession och vi ska ge våra patienter vård av god kvalité.

Kvalifikationer
Sjuksköterska, gärna distriktssköterska.
Det är bonus med erfarenhet från primärvård.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som är positiv till arbetsuppgifter som är omväxlande och varierande.
Vi vill att du är mån om att ge våra listade personlig service och vård av god kvalité. Du är nyfiken på att lära nytt. Du gillar att ingå i ett team och samspela med egen och andra yrkeskategorier. Du är en person som tycker primärvårdens framtid är intressant och spännande. Du vill vara med och utveckla arbetsplatsen tillsammans med oss.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrig information och Ansökan
Tills vidare med provanställning 40 timmar per vecka. 
Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. 
Information om tjänsten lämnas av Camilla Wiig via e-post camilla.wiig@ptj.se

Ansök senast den 30 november genom att skicka din ansökan till camilla.wiig@ptj.se