Undersköterska

Vill du vara med och skapa morgondagens primärvård redan idag? Vi behöver nu en undersköterska till vårt team.

Information om arbetsplatsen
Vår vision är att skapa morgondagens primärvård redan idag. Vårdcentralen Stadsfjärden är en stor vårdcentral med 17200 listade och vi är drygt 70 personer i arbetslaget.

Vi vill ge våra listade personlig service och leverera vård av hög kvalité. Vi månar också om att ha en gemytlig stämning på arbetsplatsen. Vårt mål är att erbjuda dig en attraktiv arbetsplats med ett hållbart och utvecklande arbetssätt.

Arbetsuppgifter
Arbetet är till största delen på vårt laboratorium med olika typer av provtagning. Därutöver ingår arbetsuppgifter såsom att assistera läkare vid olika typer av undersökningar eller behandlingar, ta hand om akut sjuka patienter, egen mottagning med patientbesök, fylla på förråd, ordna med rengöring av instrument med mera.

Vi är måna om att jobba tillsammans som ett team.

Kvalifikationer
Undersköterska.

Gärna med erfarenhet från primärvård.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som är positiv till arbetsuppgifter som är omväxlande och varierande. Vi vill att du är mån om att ge våra listade personlig service och vård av hög kvalité och du får gärna vara nyfiken på att lära nytt.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrig information
Vi tillämpar alltid provanställning 6 månader som sedan blir en tillsvidareanställning. Tjänstgöringsgrad kan diskuteras men vi ser helst att du vill arbeta heltid. Tillträde enligt överenskommelse.

Urval sker löpande och vi är måna om att tillsätta tjänsten så snart som möjligt.

Anställningsform
Tillsvidare med provanställning

Sista ansökningsdag 190830

Information om tjänsten lämnas av vårdenhetschef Annika Bergvall, tel 0155-22 22 56 eller via e-post annika.bergvall@ptj.se Ansökan via e-post till annika.bergvall@ptj.se