Om oss

Vårdcentralen Stadsfjärden ligger centralt vid Nyköpings hamn. Vi har en stor närliggande parkering.

Våra lokaler och väntrum är ljusa och välkomnande. På vårdcentralen arbetar läkare, distriktssköterskor, undersköterskor, sekreterare, kuratorer, psykoterapeut, psykolog, arbetsterapeuter, sjukgymnaster/fysioterapeuter, rehabkoordinator, dietist, administratör och mottagningsbiträde.
Vi är totalt cirka 70 personer som finns för att ge dig vård när du behöver.

Vi arbetar i team runt patienter med diabetes, astma/KOL, demens samt med rehabilitering av sjukskrivna. Vi har även barnavårdscentral.

Vi deltar fortlöpande i utbildningar och forskningsstudier

Våra ledord är kvalitet, service och omtanke!

Personuppgiftshantering

Det är viktigt för oss att du känner dig trygg med att vi hanterar dina personuppgifter på ett säkert och bra sätt.

Bland de uppgifter vi samlar in ingår namn och telefonnummer och ibland e-post för att kunna nå dig för att exempelvis ge dig information inför ditt besök hos oss. Användningen av personuppgifter är avgörande för att tillhandahålla en högkvalitativ vård och vi samlar bara in den information som är nödvändig. Den information vi hanterar är oftast reglerad av Patientdatalagen eller annan lagstiftning som Dataskyddförordningen, även kallad GDPR.

Vi vidtar också olika tekniska och organisatoriska åtgärder för att säkerställa att informationen bara kan användas som avsett och av personer med korrekt behörighet. Du kan känna dig trygg att vår personal värnar om din integritet i sitt dagliga arbete.

Läs gärna mer om hur vi hanterar personuppgifter på www.praktikertjanst.se/personuppgifter

Kontakt verksamhetschef

Björn Hallström
bjorn.hallstrom@regionsormland.se