Vi söker ny Distriktssköterska

Med anledning av pensionsavgång söker vi nu dig som vill jobba med primärvård på en modern vårdcentral där vi utvecklar oss mot morgondagens primärvård.

Information om arbetsplatsen
Vårdcentralen Stadsfjärden är en stor vårdcentral i Nyköpings attraktiva hamnkvarter och drivs i privat regi via Praktikertjänst.

Vår vision är "morgondagens primärvård redan idag" vilket innebär att vi utvecklar verksamheten kontinuerligt utifrån vårt uppdrag från Region Sörmland och vår listade befolkning. Just nu är vårt fokus på att utveckla verksamheten utifrån modellerna integrerad primärvård och integrerad beteendehälsa (IBH). Parallellt fortsätter vår utveckling av den digifysiska vården och vi hanterar alltmer våra patientkontakter genom chatt och videosamtal via Mitt PTJ. Syftet med utvecklingsarbetet är att ge vård av god kvalitét i medicinsk rimlig tid och ge en god kontinuitet till våra patienter samtidigt som vi arbetar för att främja en hållbar arbetsmiljö. Vi vill också skapa en gemensam samsyn mellan olika yrkesgrupper och använda våra resurser på ett effektivt sätt.

Arbetsplatsen är indelad i tre team som representeras av alla våra yrkeskategorier. Syftet med teamens arbete är att våra patienter ska komma rätt förberedda till rätt resurs i rätt tid, detta baserat på en gemensam medicinsk bedömning.

Med anledning av pensionsavgång söker vi nu en ny kollega till ett av våra team.

Arbetsuppgifter
Som distriktsköterska hos oss triagerar, bedömer och möter du patienter på olika sätt. Ditt arbete varierar mellan mottagningsarbete (både planerad och akut mottagning), telefonrådgivning och med digitala kontakter via Mitt PTJ.
Utöver det har du även tid avsatt för arbete inom ditt specialistområde.

Alla på vårdcentralen arbetar också tillsammans med att förbättra våra arbetssätt och vår arbetsmiljö. Vi vill att det ska vara hållbart att arbeta hos oss. Man ska få möjlighet att utvecklas i sin profession och vi ska ge våra patienter vård av god kvalitét.
Arbetsplatsen är uppdelad i tre team som representeras av alla våra yrkeskategorier. Du kommer att vara en värdefull teammedlem i något av teamen när du börjar hos oss. I teamet har du både en konsultativ som samverkande roll, där du samtidigt har möjlighet att ta hjälp av andra yrkeskompetenser i specifika patientfall. Vi värnar om att vi har samsyn kring våra gemensamma patienter.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är distriktssköterska och som vill vara med och utvecklas tillsammans med oss. Det är meriterande med erfarenhet från primärvård.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som har ett genuint intresse för att hjälpa människor och som alltid arbetar med patienten i fokus och vill ge god service med vård av god kvalitét.

Du är positiv till arbetsuppgifter som är omväxlande och varierande. Du har god samarbets- och initiativförmåga, trivs med att ingå i ett team och att samspela med den egna och andra yrkeskategorier. Du är en person som tycker att primärvårdens framtid är intressant och spännande.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet då vi är måna om att hitta en kollega som passar in i vårt team.

Övrig information och ansökan
Heltid, tillsvidareanställning med provanställning 6 månader.
Vi tillämpar fortlöpande rekrytering och behandlar därmed ansökningar varefter de inkommer till oss.

Information om tjänsten lämnas av Camilla Wiig, vårdenhetschef, telefonnummer 010-704 40 11. Ansökan via e-post till camilla.wiig@ptj.se