Medicinsk sekreterare med receptionsansvar

Vi söker dig som vill vara med och utvecklas tillsammans med oss och trivs med att arbeta i team

Information om arbetsplatsen
Vårdcentralen Stadsfjärden är en stor vårdcentral i Nyköpings attraktiva hamnkvarter och drivs i privat regi via Praktikertjänst. Vår vision är "morgondagens primärvård redan idag" vilket innebär att vi utvecklar verksamheten kontinuerligt utifrån vårt uppdrag från Region Sörmland och vår listade befolkning.

Vi har ca 17 500 listade patienter hos oss och arbetar ständigt med att utveckla våra arbetssätt för att ge god vård av hög kvalitet. Vi arbetar även med att ha hög tillgänglighet där den digifysiska vården spelar stor roll. Vi hanterar allt fler av våra patientkontakter genom chatt och videosamtal via Mitt PTJ.

Arbetsplatsen är indelad i tre team som representeras av alla våra yrkeskategorier. Syftet med teamens arbete är att våra patienter ska komma rätt förberedda till rätt resurs i rätt tid, detta baserat på en gemensam medicinsk bedömning.

Inom den administrativa enheten arbetar idag tio medicinska sekreterare och med anledning av personalförändring i arbetsgruppen söker vi nu nya medarbetare till vår enhet.

Som nyanställd hos oss får du en individuellt anpassad introduktion då vi värnar om att du ska känna dig väl omhändertagen. Vi arbetar även för att du ska ges möjlighet att lära känna både kollegor, verksamhet och arbetssätt på bästa möjliga sätt.

Arbetsuppgifter
Receptionsarbetet är en viktig del i vår verksamhet där du är ansiktet utåt mot våra patienter. Som receptionsansvarig har du mer arbetstid i receptionen än övriga sekreterare. Du ansvarar för kassan, registreringsrutiner, arkiv och intäktsredovisning.

Du kommer även som medicinsk sekreterare att arbeta med varierande arbetsuppgifter såsom medicinsk dokumentation, bokning och planering, TeleQ, post- och remisshantering samt övrig administrativ service. Du får även möjlighet till andra egna ansvarsområden.

I det dagliga arbetet hanterar vi många patientkontakter via vår chatt Mitt PTJ. Det kan bland annat handla om egna inkommande och utgående ärenden samt ärendefördelning till andra yrkesgrupper.

Du ingår i ett av våra tre team där du kan komma att ha en central funktion i våra ärenderonder. Hos oss är vi måna om att arbeta tillsammans med omtanke och professionalism gentemot våra patienter och kollegor. Du kommer att arbeta i nära samarbete med övriga professioner på vårdcentralen och vara delaktig i vårdcentralens verksamhetsutveckling.

Kvalifikationer
Du är utbildad medicinsk sekreterare och har goda kunskaper i medicinsk terminologi och i svenska språket, både i tal och skrift samt har god datorvana.
Det är meriterande med erfarenhet från primärvård och journalsystemet NCS Cross.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som tycker om att möta patienter, som är social, engagerad och ansvarsfull. Du är trygg i din profession och kan arbeta självständigt. Du är flexibel i ditt arbetssätt och har hög förmåga att samarbeta då vårt arbete hela tiden är föränderligt och vi arbetar nära varandra. Du är noggrann och kan planera, organisera och prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt. Du ser det som en självklarhet att ha ett professionellt arbetssätt och gott bemötande till dem du möter. Du ser dig själv som en aktiv och värdeskapande teammedlem och ser förändringar som inspirerande och utvecklande.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och värdesätter god serviceanda.


Övrig information och ansökan
Heltid, tillsvidareanställning med provanställning 6 månader.

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

Information om tjänsten lämnas av Hanna Aringe, administrativ enhetschef, telefonnummer 010-704 40 34.

Ansök här