Start

Välkommen till Västervården Husläkarmottagning


Klicka här om du vill veta mer om vaccinationen av Covid-19

Vi är en privatdriven vårdcentral, ansluten till Praktikertjänst, som arbetar på uppdrag av Region Stockholm. Vår mottagning ligger i Vällingby centrum. Verksamhetschef är Carl Astner.

Hos oss arbetar sex läkare som alla är specialister i allmänmedicin och med en mångårig erfarenhet. Vi har också blivande specialister som slutför sin utbildning hos oss.

Våra sköterskor hjälper dig med rådgivning, diabetesuppföljning, astma/KOL-uppföljning, omläggningar, stygnborttagning, blodtryckstagning med flera tjänster.

Att använda vår digitala tjänst Mitt PTJ är det snabbaste sättet att komma i kontakt med oss. 
Om du inte har möjlighet att använda vår digitala tjänst ringer du telefonnummer 08-87 92 12. Du får då prata med en mottagningssköterska som hänvisar dig rätt utifrån ditt behov.

Ring alltid 112 vid fara för liv och akut sjukdom.

Information om avveckling av 1177

Sedan mitten av maj har vi frångått 1177:s e-tjänster och helt övergått till vår egna digitala tjänst "MittPTJ".  
MittPTJ finns som app eller så loggar du in via webben. Alla ärenden som gått att utföra via bankID på 1177 görs nu istället via MittPTJ. 
Mer information här

Listningsstopp

Från och med 3 juni 2021 har vi listningsstopp. Vi beräknar att kunna ta emot nya patienter runt september-oktober igen. Du kan fortfarande välja att lista dig hos oss, då ställs du på en kölista. I samband med att vi öppnar upp för nya patienter så kommer vi att skicka hem ett brev till alla som står på kölistan. Fram tills att du får ett brev av oss är det din nuvarande vårdcentral som du ska vända dig till.