Start

Välkommen till Västervården Husläkarmottagning


Klicka här om du vill veta mer om vaccinationen av Covid-19

Varning för bedragare som påstår att de är från vården
Personer har utsatts för bedrägeriförsök av personer som påstår att de är från vårdcentralen. Om någon okänd kontaktar dig på telefon, sms eller e-post ska du aldrig lämna ut bankuppgifter eller e-legitimation, som exempelvis BankID.

Vi är en privatdriven vårdcentral, ansluten till Praktikertjänst, som arbetar på uppdrag av Region Stockholm. Vår mottagning ligger i Vällingby centrum. Verksamhetschef är Carl Astner.

Hos oss arbetar sex läkare som alla är specialister i allmänmedicin och med en mångårig erfarenhet. Vi har också blivande specialister som slutför sin utbildning hos oss.

Våra sköterskor hjälper dig med rådgivning, diabetesuppföljning, astma/KOL-uppföljning, omläggningar, stygnborttagning, blodtryckstagning med flera tjänster.

Att använda vår digitala tjänst Mitt PTJ är det snabbaste sättet att komma i kontakt med oss. 
Om du inte har möjlighet att använda vår digitala tjänst ringer du telefonnummer 08-87 92 12. Du får då prata med en mottagningssköterska som hänvisar dig rätt utifrån ditt behov.

Ring alltid 112 vid fara för liv och akut sjukdom.

Vår underbara fotvårdare, Birgit Ashman, har gått i pension vid årsskiftet. Du som brukade gå till Birgit för fotvård kommer nu behöva få remiss till annan instans då vi framöver inte kommer ha medicinsk fotvård på Västervården. Är du i behov av remissförnyelse så kontakta oss gärna via vår app "Mitt PTJ" alternativt 1177.se eller via telefon.