Start

Välkommen till Västervården Husläkarmottagning

Vi är en privatdriven vårdcentral, ansluten till Praktikertjänst, som arbetar på uppdrag av Region Stockholm. Vår mottagning ligger i Vällingby centrum. Verksamhetschef är Carl Astner.

Hos oss arbetar fem läkare som alla är specialister i allmänmedicin och med en mångårig erfarenhet. Vi har också blivande specialister som slutför sin utbildning hos oss.

Våra sköterskor hjälper dig med rådgivning, diabetesuppföljning, astma/KOL-uppföljning, omläggningar, stygnborttagning, blodtryckstagning med flera tjänster.

Att använda vår digitala tjänst Mitt PTJ är det snabbaste sättet att komma i kontakt med oss. 
Om du inte har möjlighet att använda vår digitala tjänst ringer du telefonnummer 08-87 92 12. Du får då prata med en mottagningssköterska som hänvisar dig rätt utifrån ditt behov.

Ring alltid 112 vid fara för liv och akut sjukdom.

Kampanjen för säsongsinfluensan startar 9 november

Vi på Västervården har inlett samarbete med Vaccinationsgruppen som kommer att vaccinera våra patienter mot säsongsinfluensan.
Vaccinationsgruppen finns på Indalsbacken 1 (Läkarhus 1), bottenvåningen. Du kan antingen boka tid eller komma på drop-in för vaccination. Se deras hemsida för öppettider och bokningsinformation www.vaccin.nu.

Du kan också bli vaccinerad hos andra vaccinationsmottagningar som har i uppdrag att vaccinera mot säsongsinfluensan, se mer på 1177.se

Vi har övergått från 1177:s e-tjänster till Praktikertjänst e-tjänster

Sedan mitten av maj har vi frångått 1177:s e-tjänster och helt övergått till vår egna digitala tjänst "MittPTJ".  
MittPTJ finns som app eller så loggar du in via vår hemsida. Alla ärenden som gått att utföra via bankID på 1177 görs nu istället via MittPTJ. 
Mer information här