BVC Viktoria

Vi finns på Kungsgatan 13, Halmstad. Mottagningen är centralt belägen med goda parkeringsmöjligheter och nära till busstation Österskans. Vi som arbetar här har specialistkompetens och mångårig erfarenhet av barn.

Vi bedriver BVC-verksamhet enligt det basprogram som finns samt de riktlinjer som utarbetats av Socialstyrelsen. Vi följer ert barns utveckling från födseln till skolstarten, vilket innebär att vi kostnadsfritt erbjuder hälsoundersökning, vaccination och hälsorådgivning/upplysning.

Vid olika åldrar kallas ert barn till läkare för hälsokontroll. Det sker genom tidsbeställning efter överenskommelse. Vid behov skickas sedan remiss för vidare utredning och/eller behandling hos olika specialister.

Både vid hembesök och vid besök på barnavårdscentralen har ni möjlighet att få hjälp med problem som kan uppstå kring ert barn. Ni är alltid välkomna att prata med oss om oro, funderingar och glädjeämnen som ni upplever tillsammans med ert barn. Dessutom tillhandahåller vi föräldragruppsverksamhet samt psykologisk rådgivning.

Även om ni inte bor i omedelbar närhet till vår BVC-mottagning är ni hjärtligt välkomna att lista ert barn hos oss. Är ni turister i vår stad är ni också hjärtligt välkomna att ta kontakt med oss!

Öppettider

Växlen öppnar klockan 06 och mellan 07.45-17 finns vi tillgängliga på mottagningen.

035-13 65 00

Kontakt

Lotta Agvall eller Carina Johansson
035-13 65 00

Läkare Charlotte Holmquist