Höganäskliniken

Semesterstängt


Höganäskliniken har sommarstängt från måndagen den 6 juli och öppnar åter onsdagen den 5 augusti.Vid akuta besvär då kliniken har stängt hänvisar vi till privattandläkarnas jourtelefon på telefonnummer: 070 233 19 31.


Trevlig sommar önskar vi på Höganäskliniken!


Begränsade öppettider


På grund av rådande situation med Covid-19 så kommer Höganäskliniken under en period ha begränsade öppettider. Vi kommer att ha öppet tisdagar, onsdagar och torsdagar, övriga dagar hänvisar vi till privattandläkarnas jourtelefon på telefonnummer: 070 233 19 31


Vi ber er följa Folkhälsomyndighetens rekommendationer:
Vid symptom på förkylning och/eller luftvägsinfektion, även milda symtom, ska man avstå från sociala kontakter och stanna hemma. Om du tillhör en riskgrupp och har en inbokad undersökning eller behandling som bedöms kunna vänta rekommenderar vi att boka in en ny tid längre fram.


Om du behöver lämna sent återbud på grund av symtom så kommer vi inte debitera någon avgift.


Om Höganäskliniken


Höganäskliniken är en liten mottagning med en lugn och trevlig atmosfär. Mottagningen ligger i Östra delen av Uppsala stad med närhet till bland annat Resecentrum. För dig som reser med bil finns parkeringsmöjligheter längs Botvidsgatan samt inne på vår gård i mån av plats. Vi erbjuder ett brett behandlingspanorama för barn, ungdomar och vuxna.

Kontakt
 

Öppettider

Måndag
Stängt
Tisdag
8:30-16
Onsdag
8:30-16
Torsdag
8:30-16
Fredag
Stängt
 

Telefontider

Måndag
Stängt
Tisdag
8:30-16
Onsdag
8:30-16
Torsdag
8:30-16
Fredag
Stängt

Karta

S:t Persgatan 39 D, 753 29 Uppsala
Se större karta