Välkommen till Lunda Tandvård

 


Välkommen åter efter sommaruppehållet!


Nu har vi åter öppnat mottagningen för ordinarie besök. 


 


COVID-19

Med anledning av pågående smittorisk av covid-19 ber vi alla patienter som har luftvägssymtom (lindriga som svårare) och/eller feber att kontakta oss digitalt eller via telefon för ombokning av er tid. I våra lokaler vistas många äldre och ibland sköra personer som ska skyddas från potentiell smitta. Vi arbetar i övrigt med samma hygienrutiner som tidigare och säkerställer en hög standard för att minska eventuell smitta i allmänhet. Före covid-19-epidemin fanns och kommer i framtiden alltid att finnas överförbara sjukdomar som vi ska skydda oss alla ifrån. Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och håller tillsvidare öppet men med något begränsade öppettider för att finnas i våra patienters tjänst. 
Team Ihli har under 2019 blivit Lunda Tandvård!

Tandläkare Ihli Lindström har beslutat sig att trappa ner och för att ändå kunna arbeta kliniskt så mycket som möjligt har ägandeskapet och klinikledningen överlåtits till en ung kollega, Heidi Gross. Hon är en mycket duktig tandläkare med stor empati och hon kommer att driva kliniken i samma inriktning som tidigare gjorts med patienternas intresse och god omvårdnad i centrum. Ihli kommer att arbeta kvar på kliniken, i som jag hoppas många år till och vi kommer gemensamt att arbeta för att allt ska kännas så bra som möjligt för dig. Heidi är utbildad på Malmö Tandvårdshögskola och har tidigare arbetat inom Folktandvården.


För er som träffat Agnes Ecorcheville, vill vi berätta att hon just nu är föräldraledig men kommer tillbaka till kliniken igen någon gång nästa år.


I samband med ledningsbytet har vi även rekryterat en ny tandhygienist, Rebecka Odell, med en lång erfarenhet av att behandla problem med tandköttsjukdomar men även av undersökningar, tandstensborttagning och polering. Rebecka och vi tandläkare arbetar i nära samarbete, allt för att du skall få den tryggaste och bästa vården.


Ihli, Heidi, Agnes, Rebecka och tandsköterskorna Malin och Lisa ser framemot att träffa dig på kliniken.


Varmt välkommen!


Bästa hälsningar,
Ihli & Heidi

Kontakt

Funderat på tandreglering? Vi erbjuder numera tandreglering med genomskiliga skenor! Kontakta oss och boka tid för konsultation hos tandläkare Heidi Gross för att undersöka möjligheterna.

 

Öppettider

Måndag
08:00-17:00
Tisdag
08:00-17:00
Onsdag
08:00-16:00
Torsdag
08:00-16:00
Fredag
08:00-13:00

Vid akuta besvär under helgen ring 0771-160 170 för närmaste jourhavande tandläkare.

Hitta hit

Botulfsgatan 2
223 50 Lund

Se större karta