Välkommen till Ögonkliniken Vision i Sollentuna

 


På Ögonkliniken Vison utreder vi och behandlar de flesta ögonsjukdomar som till exempel grönstarr (glaukom), åldersförändringar på gula fläcken (AMD) eller gråstarr (katarakt). Om utredningen leder fram till att det finns ett behov av vidare omhändertagande eller operation har vi nära samarbete med andra vårdeneheter i Stockholm som Sankt Eriks Ögonsjukhus och Ögonläkargruppen Odenplan med mera.


 


Vi följer upp och fotograferar ögonbotten på patienter med diabetes på vår speciella diabetesscreeningmottagning. Vi tar emot såväl barn som vuxna i alla åldrar. Du kan komma till oss genom remiss från din husläkare, andra specialister, optiker eller genom att kontakta oss direkt. Vi har inget remisstvång.


Vårt team har många års erfarenhet och vi jobbar med hjälp av den mest moderna teknologi för att tillgodose just dina behov. Vi vet att kvalitet, trygghet och tillgänglighet är viktigt för dig som patient men lika viktigt är en vänlig bemötande och tydlig information.


Vi är auktoriserade inom Vårdval i Stockholm och jobbar på uppdrag av Stockholms Läns Landsting. Vi samarbetar med Sollentuna Specialistklinik AB.


Få saker i livet är viktigare än synen.
Ögonkliniken Vision Sollentuna - din ögonspecialist

Kontakta oss