Välkommen till Qvinnolivet

Qvinnolivet är en privat specialistläkarmottagning inom gynekologi, belägen centralt i Kungsbacka. Vår målsättning är snabbt omhändertagande, kvalificerad vård, god tillgänglighet och omtanke i lugn miljö.

Här arbetar gynekologer, barnmorska, undersköterska och medicinsk sekreterare.

Sedan april 2018 har Sarah Nejdet tagit över verksamheten. Vi strävar efter att hjälpa alla kvinnor i behov av gynekologisk vård i hela region Halland och även patienter från andra län. Vi behandlar och tar emot patienter i alla åldrar.


Kontakt

 

Här kan du på ett enkelt och säkert sätt kontakta vården – dygnet runt. Du kan till exempel ställa en fråga, boka och omboka tid, förnya recept eller se dina läkemedel.

 

Vi är glada över att få samarbete med GetGain som är ett företaget som ligger i framkant inom funktionsmedicin i Sverige. Här får du reda på hur din kropp mår. Här får du utbildning, stöd och inspiration till hur du kan ta ansvar för din egen hälsa. Funktionsmedicin går på djupet och kartlägger orsaker till varför du inte mår så bra du kan. Hos GetGain blir du erbjuden en möjlighet att leva med god hälsa, hög energi och stort välmående – varje dag! För att läsa mer om GetGain gå in på www.getgain.se.