Välkommen till Tandläkare Martin Nizic vid Tandhörnan i centrala Nässjö

Det viktigaste för oss är att du känner dig trygg. Vi har stor vana vid tandvårdsrädda patienter. Hos oss hittar du ett brett utbud av professionell och modern tandvård. Vi strävar efter att du ska få det mesta av ditt tandvårdsbehov tillgodosett här på plats hos oss.Vår lokal är handikappanpassad och ligger i anslutning till parkering med P-skiva i centrala Nässjö. 


Om du behöver ändra din tid tänk på att göra det 36 timmar innan avsatt tid så vi slipper debitera dig för den. Detsamma gäller om du uteblir från din tid. 

Kontakta oss
 

Öppettider

Måndag
07:30-17:00
Tisdag
07:30-17:30
Onsdag
07:30-17:00
Torsdag
07:30-15:00
Fredag
07-30-13:00

Vid akuta besvär när mottagningen har stängt vid helger och semester ring tel: 0380-10715 för ytterligare hänvisning. För rådgivning ring tel: 1177.

Nyhet vid val av faktura

Nytt för år 2018 är att Praktikertjänst AB, som vi är en del av har ingått i ett avtal med Collector (föredetta Lindorff och Lowell). Detta innebär att Collector kommer att ta över vår fakturering mot en faktureringsavgift på 45 kr om ni väljer att betala mot faktura. Ni kommer att ha möjlighet att delbetala er tandvårdsräkning i upp till 36 månader. Läs mer om detta på Praktikertjänst hemsida, praktikertjanst.se/betala.

Upphör med kontant betalning

Vi har upphört med kontantbetalning. Betalning med kort eller mot faktura via Collector som tar ut en faktureringsavgift på 45 kr kvarstår.

Coronavirus,Covid-19

Vi är måna om våra patienter och att se till att inte sprida Coronaviruset vidare så om du känner förkylningssymtom vänligen boka av din tid och innan ni besöker oss igen så ska du vara symtomfri i minst 2 dagar. Det går alldeles utmärkt att vänta utanför kliniken. Vi har stora fönster så man kan ha kontroll på läget i väntrummet. Vill man vänta utanför eller i bilen så kan man ringa in till praktiken och säga till så ringer vi tillbaks när det är dax att komma in i behandlingsrummet.

 

Tack för er förståelse!

mvh personalen

https://www.folkhalsomyndigheten.se/smittskydd-beredskap/utbrott/aktuella-utbrott/covid-19/skydda-dig.och-andra/