Tandläkare Jonas Hultén

Välkommen till Team Hultén Tandvård - mitt i centrala Stockholm!

Folkhälsomyndigheten har tillsammans med smittskyddsläkare i Stockholm, Östergötland, Västra Götaland, Uppsala och Skåne fattat beslut om skärpningar i de allmänna råden. Nödvändig närkontakt, exempelvis besök i tandvården och hälso- och sjukvården, omfattas inte av skärpningarna. Besluten gäller till den 19 november, men kan förlängas.
Vi vet att du som är i riskgrupp ska undvika kontakter som inte är nödvändiga. Samtidigt är en försämrad munhälsa också en risk för hälsan.

Vi vill därför erbjuda dig möjlighet att komma för kontroll med så liten smittorisk som möjligt. Vi kan exempelvis ta emot dig tidigt på morgonen eller senare på dagen utan andra patienter i väntrummet. Då minimerar vi smittrisken.

De som inte tillhör riskgrupper bör komma på sitt planerade revisionsbesök.
Stanna hemma när du är sjuk!
Känner du dig sjuk med symtom som snuva, hosta eller feber ska du inte träffa andra människor. Vänta minst 2 dygn efter att du blivit frisk innan du besöker oss.

Kom sedan precis innan utsatt tid, så slipper vi trängas i väntrummet.
AV SMITTSKYDDSSKÄL ÖNSKAR VI FÖRNÄRVARANDE SE ENDAST EN MEDFÖLJARE TILL VÅRA BARNPATIENTER.

I centralt belägna lokaler, mitt på Kungsgatan vid Hötorget,  hittar du ditt erfarna och omtänksamma tandvårdsteam. I vår värld är det Du som patient som är i centrum. Med respekt, värme, lyhördhet och hög serviceanda vill vi utveckla långsiktiga relationer för att vår vård skall ge dig ett bättre liv.

Kontakta oss
 

Öppettider

Måndag
10:10-16:40
Tisdag
08:40-15:10
Onsdag
08:40-15:10
Torsdag
10:10-16-40

Fr o m 30 mars 2020 är vi, p g a nya coronaviruset och som en del av Praktikertjänst AB, permitterade med 40% och våra öppettider är därmed begränsade enl ovanstående.

Adress & Karta

Se större karta