Start

Välkommen till Västervården Husläkarmottagning

Vi är en privatdriven vårdcentral, ansluten till Praktikertjänst, som arbetar på uppdrag av Region Stockholm. Vår mottagning ligger i Vällingby centrum. Verksamhetschef är Carl Astner.

Hos oss arbetar sex läkare som alla är specialister i allmänmedicin och med en mångårig erfarenhet. Vi har också blivande specialister som slutför sin utbildning hos oss.

Våra sköterskor hjälper dig med rådgivning, diabetesuppföljning, astma/KOL-uppföljning, omläggningar, stygnborttagning, blodtryckstagning med flera tjänster.

Att använda vår digitala tjänst Praktikertjänst 24 är det snabbaste sättet att komma i kontakt med oss. Här chattar du smidigt med våra läkare eller sköterskor. Många vanliga besvär kan vi lösa digitalt via chatt eller videosamtal, medan andra kräver att du träffar oss på plats. Då hjälper vi dig att boka en tid.
Tjänsten är bemannad under vardagar kl 09.00-15.00, men du kan inleda besöket när som helst under dygnets alla timmar.
Besök som resulterar i ett fullföljt läkarbesök eller sjuksköterskebesök via chatt eller video kostar som ett vanligt besök hos vårdcentralen: 200 kr för läkarbesök och 100 kr för sjuksköterskebesök.

Om du inte har möjlighet att använda vår digitala tjänst ringer du telefonnummer 08-87 92 12. Du får då prata med en mottagningssköterska som hänvisar dig rätt utifrån ditt behov.

För stygnborttagning och blodstryckstagning har vi internetbokade tider via 1177.se

Ring alltid 112 vid fara för liv och akut sjukdom.