Start

Välkommen till Västervården Husläkarmottagning

Vi är en privatdriven vårdcentral, ansluten till Praktikertjänst, som arbetar på uppdrag av Region Stockholm. Vår mottagning ligger i Vällingby centrum. Verksamhetschef är Carl Astner.

Hos oss arbetar sex läkare som alla är specialister i allmänmedicin och med en mångårig erfarenhet. Vi har också blivande specialister som slutför sin utbildning hos oss.

Våra sköterskor hjälper dig med rådgivning, diabetesuppföljning, astma/KOL-uppföljning, omläggningar, stygnborttagning, blodtryckstagning med flera tjänster.

Du kan nå oss digitalt via Praktikertjänst24. Där kan du chatta med oss, boka ett digitalt besök, förnya recept med mera. Tjänsten är bemannad under vardagar 09.00-15.00, men du kan inleda besöket när som helst under dygnets alla timmar.
Ring alltid 112 vid fara för liv och akut sjukdom.

Nu ska alla invånare i Region Stockholm få möjlighet att testa sig för Covid-19, både för pågående sjukdom och för antikroppar som tecken på genomgången sjukdom


Allt du behöver veta om hur provtagningen går till finns att läsa på 1177.se.

 

Västervården vädjar att våra telefontider inte går åt till frågor om provtagning för Covid-19. Det har vi tyvärr inte resurser till!

 

För att kunna erbjuda provtagning till många har Region Stockholm skapat en digital lösning via 1177.se. På 1177 loggar du in med bankID och bokar en tid för provtagning.