Välkommen till oss på Berzelii Tandhälsovård

Hos oss får du hjälp med dina tänder av erfarna tandläkare. Vi erbjuder allmäntandvård till barn och vuxna med patientens egna önskemål i centrum. Inriktining på funktion och estetik är viktigt för oss. Förutom allmäntandvård erbjuder vi tandblekning, skalfasader och tandimplantat med system från Straumann. Vi är certifierade i Clear Correct och erbjuder tandreglering på ett smart och enkelt sätt till vuxna.


Vi är anslutna till Försäkringskassan och tandvårdens högkostnadsskydd gäller hos oss.


Mottagningen ligger centralt i Göteborg nära spårvagnshållplats Berzeliigatan, linje 4 och 5. Korsvägens kolletivknutpunkt ligger 5 minuters promenad bort och väljer du egen bil så finns goda parkeringsmöjligheter på Heden och Lorensbergs P-hus.


Välkommen att ringa oss på telefon 031-20 44 62webbokning eller fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig. Vid bokning har du valmöjligheten att boka till våra två klinker, Berzeliigatan 14 eller Mariagatan 11B, Majorna.


COVID-19 uppdatering 2021-01-05


Folkhälsomyndigheten har tillsammans med smittskyddsläkare i Stockholm, Östergötland, Västra Götaland, Uppsala och Skåne samt Örebro, Jönköping, Halland, Kronoberg och Södermanland fattat beslut om skärpningar i de allmänna råden. Nödvändig närkontakt, exempelvis besök i tandvården och hälso- och sjukvården, omfattas inte av skärpningarna. Besluten gäller tills vidare.

Kontakta oss