Majornas Tandhälsovård

Välkommen till Majornas Tandhälsovård

COVID-19 uppdatering 2021-01-05


 


Folkhälsomyndigheten har tillsammans med smittskyddsläkare i Stockholm, Östergötland, Västra Götaland, Uppsala och Skåne samt Örebro, Jönköping, Halland, Kronoberg och Södermanland fattat beslut om skärpningar i de allmänna råden. Nödvändig närkontakt, exempelvis besök i tandvården och hälso- och sjukvården, omfattas inte av skärpningarna. Besluten gäller tills vidare.


Vi vill säkerställa att vi inte sprider, utsätter oss själva eller våra patienter för risker då smittspridningen är hög. Enligt gällande rekommendationer så bör patienter tillhörande riskgrupper så som diabetespatienter, patienter under pågående cancerbehandling eller annan immunosuppressiv behandling uppmanas kontakta vårdgivaren innan tandvård. Rådgör med oss per telefon om du känner dig osäker. Vi uppdaterar oss dagligen vad gäller smittoläget i Västra Götaland och Sverige.


Vi finns centralt i Majorna-Kungsladugård och på Berzeliigatan 14 i nyrenoverade lokaler. Vi arbetar med modern utrustning och de senaste materialen. Vi utför all typ av tandvård och arbetar med patientens egna önskemål i centrum. Inriktning på funktion och estetik är viktigt för oss. Naturligtvis kan vi förutom allmän tandvård erbjuda tandblekning, skalfasader, porslinsinlägg och tandimplantat med system från Straumann. Vi är certifierade i Clear Correct där vi kan erbjuda tandreglering på ett smart och enkelt sätt till vuxna. Försäkringskassan och tandvårdens högkostnadsskydd gäller hos oss. Välkommen att boka tid på telefon 031-14 95 90 eller fyll i formuläret så kontaktar vi dig.


Boka tid online


Nu kan du i lugn och ro boka den tid och klinik som som passar dig bäst på vår onlinebokning.  Klicka här och välj klinik Majorna eller Berzeliigatan.


Söker du ny tandläkare?


Nu kan du få ditt första tandläkarbesök för endast 495 kronor! Under april månad erbjuder vi nya patienter en basundersökning för halva priset 495 kr (ord. pris 990 kr). Om du har ditt ATB kvar kommer även detta att dras från priset.


Vad ingår för mig?


Vid en basundersökning kommer en tandläkare eller en tandhygienist att gå igenom dina tänder och din mun för att få syn på eventuella skador, sjukdomar, plack, början till karies eller förändring på slemhinnorna. För kunna upptäcka problem dolda för blotta ögat kommer även fyra röntgenbilder att tas. En enklare rengöring ingår i kampanjpriset. Vid behov av ytterligare behandling ges alltid ett kostnadsförslag så att du i lugn och ro kan beställa en ny tid för att fortsätta.


Du kan ta del av erbjudandet utan att binda dig till någonting efter besöket. Men vi hoppas förstås att du ska vara så nöjd att du vill komma tillbaka som patient till oss i framtiden.


Vill du ta del av erbjudandet?


Fyll enkelt i dina kontaktuppgifter nedan så kontaktar vi dig för att boka en lämplig tid. Om du istället ringer in till oss direkt kan du uppge koden "NY21" för att ta del av samma erbjudande. Du kan även boka på vår webbokning genom att klicka här.


Välkommen!


Kontakta oss