Vi som jobbar här

Det är oss du kommer att träffa vid ditt besök

Helena Almén

Tandläkare

Jag har arbetat som tandläkare sedan 1991, både inom Folktandvården och privat. Sedan 2005 har jag arbetat på Vasagatan. Jag är inte bara tandläkare utan även instruktör i ett yogainspirerat pass, Bodybalance , som jag leder på ett gym där jag bor. På fritiden brinner jag för min familj, träning,  hundpromenader i skogen och vid havet  Jag fokuserar på ett lugnt omhändertagande av mina patienter och har alltid patienten i centrum. 

Elisabeth Lennevi

Tandhygienist

Jag har arbetat inom tandvården sedan 1987. Jag är utbildad till både tandsköterska och tandhygienist men även till massör. Min filosofi är att hälsan är viktig i så väl mun som kropp, allt hänger samman. Det är också till mig ni kommer när ni skall bleka era tänder. Jag har stor erfarenhet inom blekning och vidareutbildar mig ständigt inom området.  

Victoria Persson

Tandsköterska

Jag har arbetat som tandsköterska sedan 2009.  Efter några år på Folktandvården började jag hos Helena. Jag gillar mötet med nya människor, lägger stor vikt vid bra service, och tycker det är viktigt att förmedla ett lugn och ha patienten i fokus. På fritiden gillar jag att vara ute i naturen, både i skog och vid hav.