Om oss

Tandläkarpraktiken är väletablerad i kommunen.

Vår ambition är att erbjuda bästa möjliga tandvård. Som patient får du alltid träffa samma tandläkare vilket gör att du kan känna trygghet och tillit. Lista Ditt barn så tidigt som möjligt för att etablera ett förtroende och samarbete!

Vi sätter fokus på professionell behandling, personligt bemötande och service till priser som tål att jämföras.

Vi har flyttat till nya större lokaler, nybyggda och fräscha, utrustade med den senaste, modernaste tekniken inom tandvården.

Vårt team består av

Tandläkare Dimitrios Takas, Tandläkare Mariana Efstratiadou, Tandsköterska Eva Franzon, Tandsköterska Gazize Madani, Tandsköterska Anna Fahlstedt.


Dimitrios Takas
Leg Tandläkare

Dimitrios har mer än 20 års erfarenhet inom tandvårdsyrket.


Utbildades på Tandläkarhögskolan i Umeå och ertog examen 1996, han har även erhållit magisterexamen i odontologi från Karolinska Institutet i Huddinge. Har nischat sig i oralkirurgi, implantatkirurgi och medicinsk tandvård. Varit verksam på Karolinska sjukhuset i Solna, Danderyds sjukhus men även jobbat på käkkirurgiska kliniker.

Mariana Efstratiadou
Leg Tandläkare

Mariana har mer än 20 års erfarenhet inom tandvårdsyrket.

Utbildades på Tandläkarhögskolan i Umeå och erhöll examen 1995. Jobbat flera år på Folktandvården i Vallentuna. Har certifieringskurs i snarkskenor, genomgått kurser inom implantatprotetik, öron näsa hals, barntandvård och flera kurser inom oral protetik.

   
 

Anna Fahlstedt
Tandsköterska

Har 30års erfarenhet som tandsköterska.


Eva Franzon
Tandsköterska

Har 30 års erfarenhet som tandsköterska.

Gazize Madani
Tandsköterska

Erhöll sin tandsköterskeutbildning år 2000.