Välkommen till Eira Hälsocentral

Viktig information!

 

JUST NU ERBJUDER VI ENDAST TIDSBOKADE BESÖK!

 

VÅR LÄTTAKUT OCH DROP-IN-MOTTAGNINGEN FÖR PROVTAGNING ÄR FÖR NÄRVARANDE STÄNGD. ALL PLANERAD GRUPPVERKSAMHET ÄR INSTÄLLD.

 

VI HAR FÖR NÄRVARANDE LUFTVÄGSMOTTAGNING TILLSAMMANS MED HC CITY. MOTTAGNINGEN HAR INGÅNG FRÅN NORRA KOPPARSLAGARGATAN 8. ENDAST BOKADE BESÖK. 

 

VI BER DIG LÄMNA ÅTERBUD TILL PLANERADE BESÖK OM DU HAR PÅGÅENDE LUFTVÄGSSYMTOM. DET BLIR INGEN AVGIFT FÖR SEN AVBOKNING FÖR DENNA ORSAK. OM DU VILL OMBOKA BESÖKET TILL VIDEOBESÖK ELLER TELEFONSAMTAL ISTÄLLET SÅ GÅR DET BRA. KONTAKTA OSS PÅ PRAKTIKERTJÄNST 24 ELLER RING 026 - 60 09 09.

 

Sjukintyg för de första 21 dagarna eller intyg för avbokning av resa behövs ej i dagsläget.

 

På grund av det rådande läget hänvisar vi alla patienter att i första hand kontakta mottagningen via vår digitala mottagning Praktikertjänst 24, där vi även kan erbjuda videosamtal.

 

Vid allmänna frågor om COVID-19 ring 113 13. För mer information läs här.

 

 

 

Välkommen till Eira Hälsocentral

Eira Hälsocentral är en verksamhet inom Praktikertjänst AB och drivs på uppdrag av Region Gävleborg inom ramen för Hälsoval Gävleborg. Detta innebär att alla kan lista sig på Eira Hälsocentral, samt att avgifter och andra villkor för patienten är desamma som vid de regionsdrivna hälsocentralerna.

Vi erbjuder primärvård med hög kvalitet, god tillgänglighet, personligt bemötande och kontinuitet.