Om oss

Karin Almén, leg tandläkare

Karin är erfaren tandläkare som efter sin examen från Umeå Universitet 2012 har arbetat med allmäntandvård för barn och vuxna både inom Folktandvården och privat. Hon har kontinuerligt sett till att fördjupa sina kunskaper, och bland annat vidareutbildat sig inom bettrehabilitering vid Dawson Academy i Manchester. Hon har också arbetet mycket med tandvårdsrädda patienter och har stort intresse för estetisk tandvård och barntandvård.

Håkan Johansson, leg tandläkare

Håkan tog tandläkarexamen från Göteborgs Universitet 2006 och har arbetat på Ekulfkliniken sedan 2010. Tidigare jobbade han fyra år på Folktandvården. Genom åren har Håkan kontinuerligt vidareutbildat sig inom tandvårdens olika ämnesområden. Håkan är en noggrann tandläkare som brinner lite extra för estetiska kompositfyllningar.

Anne Abrahamsson, leg tandhygienist

Anne tog tandhygienistexamen på Karolinska Institutet i Stockholm 1990 och har arbetat på Ekulfkliniken sedan 2012. Anne har tidigare arbetat både inom Folktandvården och privat, samt drivit en egen tandhygienistklinik i Åby. Som tandhygienist är Anne motorn i den förebyggande tandvården.

Eva Larsson, tandsköterska

Eva tog examen 1979 i Linköping och har arbetat på Ekulfkliniken sedan 2010. Hon har tidigare arbetat både inom Folktandvården och privat.

Gilda Illanes, tandsköterska

Gilda tog examen 1991 och har varit Ekulfkliniken trogen sedan dess.

Nina Ruuska, tandsköterska

Nina har jobbat privat som tandsköterska sedan 2017 då hon tog examen. Dessförinnan har hon arbetat som hudterapeut.