Eskilstuna Tandläkarteam

- Praktikertjänst AB

Dina Tänder Vår Stolthet!

 

Vår målsättning är att ge dig högkvalitativ tandvård, god service och att du ska känna dig väl omhändertagen och välkommen hos oss oavsett om du är barn eller vuxen. Ungdomar har idag fri tandvård till det året de fyller 23 år. Hela familjen är välkommen till oss.
Vi arbetar mycket med förebyggande tandvård och utför det mesta inom tandvård.  Vi samarbetar med lokala tandtekniker, vilket ger oss hög kvalitet och snabb leveranser.

Viktig information angående Covid-19:
Vi vet att du som är över 70 år eller i riskgrupp ska undvika kontakter som inte är nödvändiga. Samtidigt är en försämrad munhälsa också en risk för hälsan.

Vi vill därför erbjuda dig möjlighet att komma för kontroll med så liten exponering som är möjligt. Vi kan exempelvis ta emot dig tidigt på morgonen eller senare på dagen utan andra patienter i väntrummet. Då minimerar vi smittrisken."

Akutbesök för individer som är över 70 år eller i en riskgrupp tas om hand på samma sätt, alltså helst först eller sist på dagen samt genom att minimera kontakten med andra patienter på kliniken.

Vi finns på Fristadstorget 4 4tr som ligger centralt i Eskilstuna

Varmt välkommen till oss.

önskar

Leg. Tandläkare: Ann-Louise Malmgren.

Leg. Tandhyienist Anna Besterman

Tandsköterska: Jessica Mathisen och Åsa Jonsson

Receptionist & Tandsköterska: Jennifer Lindberg.

Följ oss gärna på Facebook eller Instagam länk finns lägst ner på sidan.