Vårt team

Tillsammans kan vi erbjuda tandvård av högsta kvalitet för både barn och vuxna. På grund av stor patienttillströmning kan vi inte ta emot nya barnpatienter just nu.

Lite mer om oss på praktiken

Vi utför all slags tandvård. Det innebär såväl förebyggande behandlingar som t.ex. borttagande av tandsten, puts och karieskontroll som lagningar, fyllningar och implantatbehandlingar.

Specialkompetens har vi inom protetiska arbeten. Vi utför även tandblekningar och skalfasader.

Vi arbetar i team, där var och en gör sin del av olika behandlingsmoment och tillsammans ger vi dig det bästa vi kan. Kvalitetssäkring arbetar vi med kontinuerligt i form av vidareutbildningar och uppföljning av arbetet. Allt för att ge dig som patient den bästa omvårdnaden och behandlingen.

I undersökningen använder vi digital röntgen som är mer miljövänligt och med mindre strålning. Dessutom använder vi panoramaröntgen som på ett snabbt och enkelt sätt kan avbilda alla tänder inklusive deras rötter.

Vi kallar dig till undersökning enligt överenskommelse med intervaller baserat på ditt tandvårdsbehov. Innan vi påbörjar behandlingen diskuterar vi olika behandlingsalternativ. Du får alltid en skriftlig kostnadsberäkning på större behandlingar. Hos oss betalar du med kort efter varje besök.

Fråga oss gärna om du vill veta mer!

Personal

Bild: Malin Åström

Malin Åström

Tandläkare

Bild: Ulrika

Ulrika

Profylaxtandsköterska

Bild: Therese

Therese

Profylaxtandsköterska

Bild: Marita

Marita

Receptionist