Här kan du läsa mer om hur vi jobbar

Varifrån kommer våra kronor, implantat och broar? Får du alltid ett kostnadsförslag? Hur arbetar vi med hygienen? Här får du svaren.

Hos oss får du alltid minst en skriftlig behandlingsplan / kostnadsberäkning. Oftas finns det flera alternativa behandlingar som vi går igenom gemensamt, sedan är valet ditt. Vi satsar på förebyggande tandvård och med hjälp av våra tandhygienister vill vi göra det möjligt för dig att få den kunskap som ger dig en god tandhälsa i framtiden.

Hygienrutiner

Hygienrutinerna är viktiga för oss och följer Socialstyrelsens rekommendationer. Alla instrument och borrmaskiner rengörs och steriliseras enligt speciella rutiner som kontrolleras regelbundet. Våra desinfektionsmedel och förbrukningsmaterial är av högsta kvalitet. Vi arbetar kontinuerligt med kvalitetssäkring inom allt som innefattar en tandläkarpraktik, vilket kontrolleras och certifieras.

Protetik och implantat

Samarbetar med Spec. Oralkir. Andreas Thor, Uppsala, som kommer till praktiken och utför Intern-remitterad Implantat-kirurgi. All avancerad implantat-behandling utförs på Klaran Tandvård, Hagfors.

Vi använder oss av Dentsply Sirona Astra implantat. All tillverkning i Sverige och bifogad dokumentation garanterar detta.