Tandläkare behandlar patient

Om oss


Hos oss är du i trygga händer

I hjärtat av Kullabygden bedriver Kullabygdens Tandvård tandvård för hela familjen. Allt hos oss utgår från dig och dina förväntningar och det är viktigt att du känner dig avslappnad och trygg hos oss.   

Vi är en modern och hemtrevlig klinik i Nyhamnsläge med parkering utanför tandläkarmottagningen. Utöver allmän- och akuttandvård erbjuder vi Clear Aligners (osynliga tandställningar), digitala avtryck, implantatbehandlingar, kirurgiska behandlingar, barntandvård, tandhygienistbehandlingar, estetisk tandvård, blekning, m.m. Vi samarbetar med duktiga specialister inom ett flertal områden och kliniken använder sig endast utav svenska dentallaboratorium för samtliga protetiska arbeten. 

Vårt lugna bemötande och varma miljö uppskattas av tandvårdsrädda och vi arbetar för att du ska känna dig väl omhändertagen. Hos oss är du i trygga händer. 

Hjärtligt välkommen! 

Tillsammans genom pandemin


Tillsammans genom pandemin

Under ett år har Praktikertjänst filmat, intervjuat och dokumenterat arbetet under pandemin ute på mottagningarna och kontoret. Syftet med filmen är att lyfta medarbetarnas insatser och skildra en annorlunda vardag. Filmen tar avstamp i april 2020 och visar händelseförloppet fram till inledningen av vaccinationsprogrammet våren 2021.

Mer om dokumentären