Lista dig hos oss

Väntelista till mottagningen, men du får gärna ställa dig i kön.

För närvarande kan vi inte ta emot/lista fler patienter på mottagningen. Det beror på att vi vill bibehålla hög vårdkvalitet. Det finns en väntelista som du är välkommen att anmäla dig till.

Ställa dig i kön gör du på samma sätt som att lista dig enligt nedan.

Det finns flera sätt att lista dig hos oss:

1) Logga in på 1177.se och välj Kvarnholmens vårdcentral.

2) Kom in till oss på Kvarnholmsvägen 92 och fyll i en listningsblankett.

3) Skriv ut en blankett för vuxna eller barn. Fyll i och skicka till adress: Kvarnholmens vårdcentral, Tre kronors väg 45, 131 31 Nacka.

 

Information om listning:

• Du kan bara vara listad på en vårdcentral.

• Listar du om dig tas din tidigare listning bort, så även din köplats, om du står i kö för att listas på annan vårdcentral.

• Om du ångrar din listning kan du lista om dig igen men inte till mottagningar som har väntelista.

• Enligt lag har du rätt till vård utan att vara listad men Region Stockholm rekommenderar att du söker vård där du är listad.

 

Namngiven doktor vid listning

Vår erfarenhet visar att personlig kontakt och kontinuitet är förutsättningar för god primärvård. Därför strävar vi efter att alla listade patienter på mottagningen ska ha en namngiven doktor.

Om du listar dig på mottagningen får du en namngiven och engagerad doktor som lär känna dig och din hälsa. Det är en viktig förutsättning för att kunna erbjuda bästa möjliga vård.

Som listad patient har du också tillgång till Mitt PTJ. Vår digitala vårdtjänst och förlängning av mottagningen. Mitt PTJ är öppen dygnet runt för att du när som helst ska kunna påbörja ditt ärende eller besök.