Start

Välkommen till LidingöDoktorn !

Kontinuitet, hög medicinsk kvalitet och tillgänglighet är våra ledord.

Våra sju fasta specialister i allmänmedicin har mångårig erfarenhet och vi erbjuder alla våra patienter listning hos en egen husläkare, vilket våra patienter satt stort värde på under många år. Lidingödoktorn har sedan starten 1994 en stabil, engagerad personal och erbjuder våra patienter professionellt bemötande och vård av hög kvalité.

Vi arbetar modernt, effektivt och med omtanke. Våra patienter uppskattar att få hjälp fysiskt när det behövs och digitalt när det är går via vår app Mitt PTJ. Vi erbjuder kontakt och medicinsk bedömning samma dag under våra öppettider, 7-17 vardagar.

Lidingödoktorn är ansluten till Praktikertjänst, en av Sveriges största vårdgivare - och arbetar på uppdrag av Region Stockholm. Vi erbjuder husläkarverksamhet, hemsjukvård, psykosocialt team och fotsjukvård.

Vi har fått goda omdömen av våra patienter under många år. Under 2022 rankades vi som nummer 6 av 225 vårdcentraler i Stockholm (Nationella patientenkäten).

För de patienter som ej har möjlighet att kontakta oss digitalt så går det naturligtvis att kontakta oss per telefon. 

Välkommen!!

Kontakt med 1177

Läs om hälsa och sjukdomar och var du kan hitta vård. Logga in för att läsa din journal.  använd 1177 (mobilt bank-ID krävs)

När mottagningen är stängd

Få reda på vad ni ska göra när mottagningen är stängd via vår kontaktsida.

Vi är en miljöcertifierad vårdcentral

Vi är miljöcertifierade enligt ISO 14001:2015.

Detta innebär att vi har ett strukturerat miljöarbete med tydliga mål- och uppföljningar. Resultatet blir en minskad belastning på miljön genom bl a klok läkemedelsförskrivning, utfasning av farliga kemikalier och en hållbar resursanvändning.