Hem

Välkommen till Lidingödoktorn  

Husläkarmottagningen med kontinuitet, hög medicinsk kvalitet och tillgänglighet.

Våra sex fasta specialister i allmänmedicin har mångårig erfarenhet och vi erbjuder alla våra patienter listning hos en egen husläkare, vilket våra patienter satt stort värde på under många år. Lidingödoktorn har sedan starten 1994 en stabil, engagerad personal och erbjuder våra patienter professionellt bemötande och vård av hög kvalité.

Vi arbetar modernt, effektivt och med omtanke. Våra patienter uppskattar att få hjälp fysiskt när det behövs och digitalt när det är går via vår app Mitt PTJ.

Vi erbjuder kontakt och medicinsk bedömning samma dag under våra öppettider, 7-17 vardagar samt lördagar 9-14. 

För info kring lördagsöppet och provtagning - se Aktuellt 

Nya lokaler

Vi har nu flyttat till större och mer moderna lokaler i Dalénum på Agavägen 54. Samtidigt startar mottagningen ett samarbete med Barnsjukhuset Martina, som öppnar verksamhet i samma fastighet. Läs mer här 

Vi har nu möjlighet att erbjuda provtagning för våra listade patienter i anslutning till vår mottagning. Vi kommer inledningsvis ha öppet för provtagning vardagar mellan 08.00 - 12.00.

Kostnadsfri parkering för våra patienter i parkeringsgaraget. Ange registreringsnumret i terminalen inne på mottagningen. 

För frågor hänvisar vi till telefon 08-544 814 00 eller Mitt PTJ

Kontakt med 1177

Läs om hälsa och sjukdomar och var du kan hitta vård. Logga in för att läsa din journal.  använd 1177 (mobilt bank-ID krävs)

När mottagningen är stängd

Få reda på vad ni ska göra när mottagningen är stängd via vår kontaktsida.

Vi är en miljöcertifierad vårdcentral

Vi är miljöcertifierade enligt ISO 14001:2015.

Detta innebär att vi har ett strukturerat miljöarbete med tydliga mål- och uppföljningar. Resultatet blir en minskad belastning på miljön genom bl a klok läkemedelsförskrivning, utfasning av farliga kemikalier och en hållbar resursanvändning.