Lilla Ny Tandvård

Välkommen till  Lilla Ny Tandvård på Lilla Nygatan 11 på 4:e våningen. Vi erbjuder barn- och vuxentandvård i en trivsam och trygg miljö  centralt vid Gustav Adolfs Torg/Raul Wallenbergs park. 

Vi som arbetar på kliniken är tandläkare Tuula, tandsköterska Catarina och vår nya tandhygienist Malin Modh som börjar hos oss den 19 augusti.

Onlinebokningar finns nu att tillgå - undersökningar, akuta behandlingar samt tandhygienistbehandlingar. Undantag är om du  tex redan är förbokad för en framtida kallelse, likaså om du faller inom barn- och ungdomstandvård.

Ombokningar kan du sedan tidigare göra via den ombokningslänk som kan följa med din bokning. Det gäller de automatiska tider vi skickar ut såsom undersökningar och tandhygienistbehandlingar. Undantag är barn under 18 år.

Om du kommit i väldigt god tid, eller önskar pusta ut efter en behandling får du gärna be om en kopp kaffe eller te så kan du sitta ner i lugn och ro och läsa en tidning eller två.

Vi är nu en  kontantfri mottagning. Det innebär att du som kund betalar med SWISH, kort eller via faktura genom en fakturatjänst (faktureringsavgift 45kr). SWISH är väldigt smidigt direkt via vårt journalsystem vilket innebör att du inte behöver scanna QR-koder eller knappa in nummer.

bild

 

AdobeStock_246187853.jpeg

Semester

Vi har semesterledigt 13 juli-11 augusti


De flesta tider kan ombokas via webben, med hjälp av ombokningslänk i kallelsen. Du kan även lämna meddelande i telefonsvararen, skicka epost  eller NYBOKA online här på hemsidan. I någon form är vi tillgängliga.

 

Strandbild

Telefontid

Telefontider

Måndag 08:00-16:45
Tisdag 08:00-16:45
Onsdag 08:00-14:45
Torsdag 08:00-16:45
Fredag 08:30-13:00

Om vi ej har möjlighet att svara under våra öppettider pga patientbehandlingar vänligen lämna ett meddelande i telefonsvararen.
Vid akuta fall som inte kan vänta ring 1177 eller Privattandläkarnas journummer 040-12 66 00 när vi ej är på plats

boka tid online

Boka tid online

Gäller om du faller under vuxentandvård, och för undersökningar om du inte har en förbokad tid redan. Uteblivet besök eller sent återbud debiteras med en avgift från 400 kr

Klicka här

Avboka

Avboka tid?

Ibland får man förhinder som gör att man inte kan komma till sin tandläkare eller tandhygienist. Om du behöver av- eller omboka en tid hos oss är vi tacksamma om det görs i god tid. Du kan ringa eller skicka epost. Det fungerar ej att skicka sms.

Om du gör detta minst 24 timmar innan bokad tid debiteras du ej, annars åläggs du att betala från 400kr. Du kan nu smidigt omboka vissa behandlingar via webben minst 48 timmar innan utsatt tid om du fått sms, epost eller kallelsekort med vidare hänvisning om hur du går tillväga :). Om vi bokat en förlängd tid fungerar tyvärr ej webbokningen