Välkommen till Liva Gynekologmottagning i Trollhättan

Liva är en specialistmottagning i gynekologi belägen på 4:e våningen i Maria Alberts vårdcentrals lokaler i centrala Trollhättan.


Vi är specialiserade på utredningar och behandlingar vid ofrivillig barnlöshet, upprepade missfall och utför ultraljud i tidig graviditet. Ni kan söka till oss för IVF-behandlingar, vi erbjuder distansstimuleringar tillsammans med de privata klinikerna i Göteborg och utför ultraljud om du genomgår en behandling på annan klinik i Sverige eller utomlands. För ovanstående har vi korta väntetider.


Till oss kan du söka för allmängynekologiska besvär. Läs mer under filken Utredning, behandling. Din vårdcentral där du är listad kan även remittera dig hit.


                            Information om Covid-19


Vi har öppet som vanligt. Vi följer utvecklingen och Folkhälsomyndighetens direktiv mycket noga och uppdaterar löpande vår hemsida med de mest aktuella nyheterna och de eventuella förändringar som kan förekomma i samband med Coronaviruset.


Har du några symtom på övre luftvägsinfektion, som hosta, feber eller andra förkylningssymtom får du inte komma till mottagningen. Vi ber dig kontakta oss för att boka om tiden genom att ringa och välja återbud och där lämna meddelande, så skickar vi en ny tid. Vi kommer inte att debitera för sena återbud. 


Som en försiktighetsåtgärd har Maria Alberts vårdcentral tillfälligt beslutat att hålla ytterdörren låst för att få bättre kontroll över patientflödet och därmed minska smittorisken. Du får därför ringa på klockan till vårdcentralen utanför entrén för att bli insläppt. Du som inte är fullvaccinerad ska ha munskydd. Detta finns att ta på i vårt väntrum. Man får ha med sig max en anhörig till mottagningen för att minska risken för smittspridning. Vänligen respektera detta för allas säkerhet.


OBS! Mottagningen är fristående från Maria Alberts vårdcentral och tider kan ej bokas via dem.

Kontakt Klicka här