Ändra

Ändra bokad tid

Om du måste ändra en bokad tid ber vi dig göra det snarast möjligt.
Behöver du boka om en tid som du fått per kallelse kan du själv göra detta genom de instruktioner som finns på kallelsekortet, sms:et eller i mail.
Ring oss på 08-560 250 22

Notera att tidsändring mindre än 48 timmar innan avtalad tid kan komma att bli debiterad.

Kontakta oss

Här kan du läsa om hur vi hanterar dina personuppgifter.

Vad vi gör

Vad vi gör

Vår vårdfilosofi är att du som patient alltid ska få möjligheten att ha tänder som du är nöjd med och som orsakar dig så lite problem som möjligt. Du förtjänar en bra munhälsa och vårt uppdrag och mål är att hjälpa dig uppnå det. Vi i personalen arbetar alla tillsammans för att ge dig det bästa omhändertagandet och vi vill erbjuda en stressfri upplevelse eller, kort sagt, en behaglig upplevelse hos tandläkaren.

Vad vi gör

Allmänna undersökningar

Hos oss innefattar en undersökning en noggrann utredning av dina tänder, ditt bett, dina käkmuskler och käkleder samt dina slemhinnor. Utifrån dina önskemål och eventuellt behandlingsbehov kommer vi gemensamt fram till en behandlingsplan. Kostnadsberäkning fås alltid. Varje rum hos oss är utrustat med en intraoral kamera för att enkelt kunna förklara orsak- och behandlingsförslag genom att du får titta på dina tänder på skärmen. Vi använder också digital röntgen för minsta möjliga stråldos.

Förebyggande tandvård

Våra duktiga tandhygienister hjälper dig då det behövs att se till att du kan behålla dina tänder och minska risken för onödiga åtgärder som kan förebyggas genom egenvård.

Lagningar

Att laga tänder är tandläkarens viktigaste och vanligaste åtgärd. Vi lägger stor vikt vid att göra rätt åtgärd på rätt indikation och använder beprövade och etablerade material. En lagning gjord hos oss ska fungera och hålla lika bra som en vanlig tand.

Kronor och fasader

I det fallet tanden är såpass skadad att en konventionell lagning inte bedöms fungera kan man ibland välja att göra en krona. Vi arbetar nästan uteslutande med porslin som utformas för undvika onödigt avverkande av frisk tandsubstans. Vårt protokoll är utformat för att kunna erbjuda dig långsiktigt hållbara och minimalinvasiva ersättningar.

Implantat

Vi utför all implantatkiurgi här på mottagningen. Implantat är ett utmärkt sätt att ersätta en eller flera saknade tänder och vi arbetar med implantatsystem från Straumann.

Kirurgi

I det fall du behöver kirurgiska ingrepp, såsom avlägsnade av visdomständer, utförs denna behandling här på plats.

Rotfyllningar

Vi använder den senaste tekniken vid rotfyllningar. Vi rensar tänderna maskinellt och använder digitala mätverktyg under rotbehandlingen.

Bettfysiologi

Om du gnisslar eller pressar tänder kan vi erbjuda både bettskenor och bettinslipningar beroende på vad som är bäst behandling. Vi upptäcker ofta mindre bettavvikelser i samband med undersökningen som ibland ganska enkelt kan åtgärdas med små åtgärder.

Tandblekning och estetisk tandvård

Vi erbjuder tandblekning med beprövade och skonsamma metoder. Vi har även stor erfarenhet av övrig estetisk tandvård med exempelvis fasad- eller compositbehandling.

Tandlossning

Vid svårare fall av tandlossning arbetar vi enligt samma protokoll som specialisttandvården där vi inleder med intensiv tandhygienistbehandling och sedan kompletterar med kirurgiska åtgärder i det fall det är nödvändigt.

Akut tandvård

Har du akuta besvär, små som stora, är du alltid välkommen att kontakta oss. Vi försöker erbjuda tid samma dag.

Specialisttandvård

Vi har väl etablerade samarbeten med specialister inom tandvårdens alla specialistområden i det fall vi bedömer att du behöver hjälp från en specialist.