Om oss

Mottagningen drivs av tandläkarna Folke Ornell och Anna Ornell. Vi vill erbjuda Mälaröarna den bästa möjliga tandvården med ett brett utbud av tjänster. Mottagningen etablerades 2003 och är belägen i en hemtrevlig miljö vid Troxhammar på Färingsö. Tillsammans har vi en mycket lång samlad erfarenhet av all typ av tandvård. Vi prioriterar den förebyggande tandvården och jobbar tätt i team för att du ska få den bästa vården. Vi erbjuder allt från avancerad implantatbehadling, bettrehabiliteringar och osynlig tandreglering - till den enklaste vardagstandvården.

Vi är ett väl sammansvetsat team som tillsammans hjälper dig till en bättre tandhälsa. Vi har stor kompetens inom allmäntandvård och omfattande bettrehabiliteringar. Tycker du det är obehagligt att gå till tandläkaren har vi god hand med tandvårdsrädsla. Vi strävar alltid efter en smärtfri behandling.

Vi som jobbar här

Bild: Anna Ornell

Anna Ornell

Leg. tandläkare - Examen från tandläkarprogrammet på Karolinska Institutet 2009. Påbyggnadsutbildningar inom implantatkirurgi, estetisk tandvård, bettfunktion, behandling av tandvårdsrädsla och verksamhetsutveckling.

Bild: Folke Ullberg Ornell

Folke Ornell

Leg. tandläkare - Examen från tandläkarprogrammet på Karolinska Institutet 2009. Videreutbildningar inom implantatprotetik, estetisk tandvård, minimalinvasiv tandvård, behandling av tandvårdsrädsla samt verksamhetsutveckling.

Bild: Birsen Özer

Birsen Özer

Leg. tandhygienist - Examen från tandhygienistprogrammet 2012. Birsen är den person som ser till att ge dig förebyggande tandvård och ser till att du upprätthåller en bra munhälsa. Hon tar också hand om många av våra årliga undersökningar samt tar hand om akutpatienter.

Bild: Pia Malmberg

Pia Malmberg

Tandsköterska - sedan 2004. Vidareutbildad inom bland annat kirurgi, Cerec, ekonomi och röntgen.

Bild: Cecilia Mörne

Cecilia Mörne

Tandsköterska - sedan 2005. Vidareutbildad inom bland annat kirurgi, anestesi, sedering och röntgen.

Bild: Om oss ProfileImageBlock 1

Helena Björkén

Helena är en av våra tandhygienister som har stor erfarenhet både från Folktandvård och Privat tandvård. Hon har även ansvarat för uppsökande verksamhet i Stockholms län.