Om oss

Eftersom vi är en liten styrka, med en tandläkare och tre tandsköterskor samt en hygienist, har vi en personlig atmosfär på mottagningen. Du träffar alltid samma personal och vi lyssnar på dig och dina önskemål. Ett av våra ledord är mjuk tandvård, för att göra ditt besök hos oss så behagligt som möjligt.

Medarbetare


Tandläkare Carl-Fredrik Runstrand tog tandläkarexamen 1988 i Göteborg och efter AT-tjänstgöring tog han över efter sin far, Åke Runstrand som startade upp praktiken 1956. En del av våra patienter har faktiskt varit med sedan starten.

 

 Linda H. Larsson tog sin tandsköterskeexamen 1991. Därefter arbetade hon en kort tid på Folktandvården i Skara. Sedan 1992 har hon varit anställd av Carl-Fredrik hos oss på Mariestads Tandverk.

 

 


Ann-Charlotte Runstrand blev legitimerad sjuksköterska 1989. Hon började arbeta hos Carl-fredrik 1995 och tog sin tandsköterske-examen 2002.

Tänderna ska fungera, hålla och se snygga ut

Du ska få behandlingar och material som fungerar bra för dig. Vi börjar därför alltid med att träffa dig för en undersökning och samtal. Vi vill också att dina tänder ska se så bra ut som möjligt. Så klart för din skull men även för vår egen del. Vi vill vara stolta över det arbete vi gjort.

Carl-Fredrik Runstrand är registrerad flyg- och dyktandläkare, av Försvarsmakten, för dig som behöver ett intyg.

Nära till tandtekniker

Om du ska göra större protetiska behandlingar, det vill säga få krona, bro eller proteser, kommer du träffa våra tandtekniker, tillsammans med oss, för färgtagning efter dina önskemål. Vi har tandtekniker och laboratorium precis vägg i vägg med vår mottagning.

Vi erbjuder bättre tandvård genom Praktikertjänsts koncept Addera

Vi jobbar enligt Addera-konceptet som Praktikertjänst tagit fram. För dig som är patient på Mariestads Tandverk innebär det att vi får lära oss att bli ännu bättre på att ta hand om dig. Det blir vi genom Adderas tydliga utveckling av arbetsredskap och rutiner.

Vi jobbar enligt en metod som ger dig långsiktig tandhälsa. När du satsar tid och pengar på tandvård vill vi att du ska få ett varaktigt värde. Vi vill bygga upp en relation till dig som patient så att du kan få mer kunskap om tänder och tandhälsa och därmed bli mer delaktig i behandlingen.