Väntrum

Välkommen till Olympentandläkarna i centrala Sundsvall!

Vi är tre tandläkarteam som samarbetar och har gemensamma lokaler men var sin mottagning. Vår mottagning tillhör Praktikertjänst, Sveriges största privata tandvårdsföretag. Vi är även medlemmar i Svenska Tandläkarförbundet. Vår målsättning är att erbjuda våra patienter tandvård av högsta kvalitet och med omtanke och respekt för individens behov. Förutom allt inom allmäntandvården kan vi även erbjuda implantatbehandling som utförs i sin helhet inom vår mottagning.
Boka tid Kontakta oss

Aktuellt

INFORMATION OM COVID-19 (coronavirus)

Vi bedriver under en period verksamheten med vissa restriktioner:

Enligt Folkhälsomyndigheten ska inte personer som är äldre än 70 år eller har vissa sjukdomar lämna hemmet om det inte är nödvändigt. Vi gör därför ett uppehåll med att kalla in dessa grupper för vanlig undersökning och skjuter fram kallelsen. Vid akuta besvär kan man förstås behöva få komma.

Du som har minsta förkylningssymtom ska också stanna hemma och inte gå på jobbet eller på stan, alltså ska du inte heller komma till oss. Ring återbud, vi tar inte betalt för sena återbud!

Övriga får tider som vanligt och kan tryggt komma till oss.

Varje team har bara öppet vissa dagar april. Övriga dagar kan du tala in ett meddelande så ringer de upp dig när de är på plats. Har du akuta besvär kan du ringa något annat team på samma mottagning. Övriga tider eller helger ring 1177 för jourtandläkare.