Teamet på Örebro Tandhälsa

Om Örebro Tandhälsa

Vårt mål är att du ska få ett personligt bemötande där vi lyssnar till dig och dina behov och ger dig god information om dina tänder, din behandling och om kostnaderna. Jag vill ha nöjda patienter som trivs hos oss och gärna återkommer.

Träffa teamet

Hos oss jobbar det tandläkare, tandhygienister och tandsköterskor som brinner för munhälsa. Vi är ett glatt team tandläkare, tandhygienister och tandsköterskor som tillsammans arbetar för att ge dig precis den tandvård just du behöver. Vårt mål är att du ska trivas hos oss samt känna dig välkommen och sedd vid varje besök. 

Teamet på Örebro Tandhälsa

Annelie Forneheim

TANDLÄKARE

Emelie Sjögren

TANDLÄKARE

Barbro Bolinder

TANDHYGIENIST

Chatarina Finndahl

TANDSKÖTERSKA

Ida Pettersson

TANDSKÖTERSKA

Linda Svahlin

TANDSKÖTERSKA

Test

Vi är en Addera-praktik

Hos oss pågår ett kontinuerligt kvalitetsarbete. Vi är anslutna till Praktikertjänst och använder oss av Praktikertjänsts kvalitetssystem.

Vi har även gått en flerårig utbildning inom verksamhetsutveckling som kallas Addera. Målet är att utveckla tandvården mot ett gemensamt ansvar mellan dig som patient och alla oss som arbetar på mottagningen. Genom din delaktighet och vår samlade kunskap får du bättre kontinuitet, god framförhållning och garanterat bättre tandhälsa. Se filmen om Team Annelie och Addera här nedan.

Tandläkare Annelie med patient