Välkommen till Praktikertjänst Runby Tandvård!

Välkommen till Praktikertjänst Runby Tandvård!

Vi finns i trivsamma lokaler med  gångavstånd från Väsby station, annars stannar bussen precis utanför. Kommer du med bil finns reserverad avgiftsfri parkering framför dörren. Det här är den enda tandläkarmottagningen på Väsbys västra sida.

Adress: Oxundavägen 13B, 194 46 Upplands Väsby

Tel nr: 08-12 20 70 60

Utfyllnad

Om oss

AdobeStock_188818511.jpeg

Om oss

På mottagningen arbetar det tandläkare, tandsköterskor och tandhygienister.

Kvalitet

AdobeStock_302019421.jpeg

Kvalitet är alltid i fokus

Det som knyter samman samtliga tandvårdsverksamheter inom Praktikertjänst är att vi håller högsta odontologiska kvalitet. Vi strävar alltid efter att ge våra patienter bästa möjliga bemötande. Därför är vi extra stolta att vi under åtta år i rad haft branschens nöjdaste patienter enligt Svenskt kvalitetsindex. 

Priser

AdobeStock_7845859.jpeg

Priser

Kostnaden för ditt tandläkarbesök beror på en rad olika faktorer. Det bästa är att komma hit på en undersökning för att få "rätt" pris. Det är olika pris beroende på ålder, omfattning på behandling med mera och vilken ersättning man får ifrån Försäkringskassan.

Mer om våra priser

Tillsammans genom pandemin


Tillsammans genom pandemin

Under ett år har Praktikertjänst filmat, intervjuat och dokumenterat arbetet under pandemin ute på mottagningarna och kontoret. Syftet med filmen är att lyfta medarbetarnas insatser och skildra en annorlunda vardag. Filmen tar avstamp i april 2020 och visar händelseförloppet fram till inledningen av vaccinationsprogrammet våren 2021.

Läs mer