Välkommen till Saga Tandvårdsteam!

Välkommen till Saga Tandvårdsteam!

Vi är ett tandläkarteam som arbetar i en modern och lagom stor praktik centralt i Borlänge. I teamet, bestående av tandläkare, tandhygienist, tandsköterskor och en receptionist, tar alla aktivt del i patientbehandlingen. Vår behandling baseras på regelbunden utbildning och kunskap om moderna metoder och material. Vi satsar på god service och hög kvalitet i en trevlig och stressfri miljö.

Utfyllnad

Kvalitet

AdobeStock_302019421.jpeg

Kvalitet är alltid i fokus

Det som knyter samman samtliga tandvårdsverksamheter inom Praktikertjänst är att vi håller högsta odontologiska kvalitet. Vi strävar alltid efter att ge våra patienter bästa möjliga bemötande. Därför är vi extra stolta att vi under åtta år i rad haft branschens nöjdaste patienter enligt Svenskt kvalitetsindex. 

Priser

AdobeStock_305 ratio.jpeg

Priser

Kostnaden för ditt tandläkarbesök beror på en rad olika faktorer. Det bästa är att komma hit på en undersökning för att få "rätt" pris. Det är olika pris beroende på ålder, omfattning på behandling med mera och vilken ersättning man får ifrån Försäkringskassan.

Mer om våra priser

Om oss

AdobeStock_117740216.jpeg

Om oss

På mottagningen arbetar det tandläkare, tandsköterskor och tandhygienister. På fliken Om oss finns mer informatin om vilka du möter här på mottagningen.


Mer om oss

Tillsammans genom pandemin


Tillsammans genom pandemin

Under ett år har Praktikertjänst filmat, intervjuat och dokumenterat arbetet under pandemin ute på mottagningarna och kontoret. Syftet med filmen är att lyfta medarbetarnas insatser och skildra en annorlunda vardag. Filmen tar avstamp i april 2020 och visar händelseförloppet fram till inledningen av vaccinationsprogrammet våren 2021.

Mer om dokumentären