Välkommen!

 

Välkommen!

Vi tar emot patienter med de flesta vanliga sjukdomstillstånd. Vid sjukdomar som kräver annan specialistvård remitteras patienterna vidare till respektive specialister inom eller utanför sjukhuset.

Vi har flyttat vår mottagning en trappa upp. Vi välkomnar alla våra patienter till våra nya, ljusa lokaler med samma värme och omhändertagande som förut!    

Kontakta mottagningen

Bild på mottagningen vänterum

Startsida.jpg

Nyheter

Nyheter

Hälsokontroller

Du som inte behöver gå till doktorn ofta, är välkommen att boka tid för en av våra Hälsokontroller, eller varför inte kombinera dessa utifrån dina behov. Ring på vår telefonnummer under våra telefontider och vi hjälper dig vidare!

Vi utför hälsokontroller till företag och privatpersoner, för körkort och friskhetsintyg till försäkringsbolag med mera. För mer information se sidan Hälsokontroll.

Mottagningens samarbeten

Mottagningen har avtal med Region Skåne. Vi samarbetar även med övriga mottagningarna i Kronprinsens Läkarhus.

Jag har ett nära samarbete med Dr. Bengt Jönsson, ortopedmedicinsk konsult. https://www.ortopedmedicinskapraktiken.se/startsida

Vid behov av terapisamtal  samarbetar jag med Rikke Schau, KBT terapeut, https://samtalspraktiken.com/ och Ina Nissen, gestaltterapeut, https://inanissen.se/

Dessa tre kollegor innefattas INTE av högkostnadsskydd, så kontakta dem direkt för prisförslag.

Priser

Patientavgift 200 kr. Endast kortbetalning.
Frikort gäller
Kostnadsfritt besök för patienter som är 0-20 år samt de som är över 85 år.