Leksakshus och stetoskop

Slottsstadens Husläkare

Kontakta oss på telefonnummer 040-985060 för bokning och rådgivning.


 


                                                         NYHETER


Under oktober-december är du, som är rökare, välkommen att boka en lungfunktionstest. Utifrån testresultat kan vi diskutera behandlingsalternativ för de som behöver. Hör av er och boka tid!


Du som inte behöver gå ofta till doktor, är du välkommen att boka tid för en av våra Hälsokontroller, eller varför inte kombinera dessa utifrån dina behov. Ring på vår telefonnummer under våra telefontider och vi hjälper dig vidare!


Från och med den 8 november startar influensa-vaccinering. Boka tid redan nu, vaccinationer kommer att ske vissa eftermiddagar, ring så hjälper vi dig vidare.


 


Mottagningen har avtal med Region Skåne och tar emot patienter med de flesta vanliga sjukdomstillstånd. Vid sjukdomar som kräver annan specialistvård remitteras patienterna vidare till respektive specialister inom eller utanför sjukhuset. Vi samarbetar även med övriga mottagningarna i Kronprinsens Läkarhus.


Vi utför hälsokontroller till företag och privatpersoner, för körkort och friskhetsintyg till försäkringsbolag med mera. För mer information se sidan Hälsokontroll.


 


Jag har ett nära samarbete med Dr. Bengt Jönsson, ortopedmedicinsk konsult. https://www.ortopedmedicinskapraktiken.se/startsida


Vid behov av terapisamtal  samarbetar jag med Rikke Schau, KBT terapeut, https://samtalspraktiken.com/ och Ina Nissen, gestaltterapeut, https://inanissen.se/


Dessa tre kollegor innefattas INTE av högkostnadsskydd, så kontakta dem direkt för prisförslag.


 


Priser


Patientavgift 200 kr. Endast kortbetalning.
Frikort gäller
Kostnadsfritt besök för patienter som är 0-20 år samt de som är över 85 år.

Ta kontakt!