Leksakshus och stetoskop

Slottsstadens Husläkare                            Orsolya Szanto

Kontakta oss på telefonnummer 040-985060 för bokning och rådgivning.


 


      NYHETER


Vi har flyttat vår mottagning en trappa upp. Vi välkomnar alla våra patienter till våra nya, ljusa lokaler med samma värme och omhändertagande som förut!                                                   


Du som inte behöver gå ofta till doktor, är du välkommen att boka tid för en av våra Hälsokontroller, eller varför inte kombinera dessa utifrån dina behov. Ring på vår telefonnummer under våra telefontider och vi hjälper dig vidare!


 


 


Mottagningen har avtal med Region Skåne och tar emot patienter med de flesta vanliga sjukdomstillstånd. Vid sjukdomar som kräver annan specialistvård remitteras patienterna vidare till respektive specialister inom eller utanför sjukhuset. Vi samarbetar även med övriga mottagningarna i Kronprinsens Läkarhus.


Vi utför hälsokontroller till företag och privatpersoner, för körkort och friskhetsintyg till försäkringsbolag med mera. För mer information se sidan Hälsokontroll.


 


Jag har ett nära samarbete med Dr. Bengt Jönsson, ortopedmedicinsk konsult. https://www.ortopedmedicinskapraktiken.se/startsida


Vid behov av terapisamtal  samarbetar jag med Rikke Schau, KBT terapeut, https://samtalspraktiken.com/ och Ina Nissen, gestaltterapeut, https://inanissen.se/


Dessa tre kollegor innefattas INTE av högkostnadsskydd, så kontakta dem direkt för prisförslag.


 


Priser


Patientavgift 200 kr. Endast kortbetalning.
Frikort gäller
Kostnadsfritt besök för patienter som är 0-20 år samt de som är över 85 år.

Ta kontakt!