Om oss

Hos tandläkare Annahita Staf får du alltid ett vänligt och personligt bemötande. Kvalitet, omtänksamhet och professionellt omhändertagande har högsta prioritet. Vi månar om dig som patient och strävar efter att du ska känna dig lugn och trygg. Det gör att många tandvårdsrädda är patienter hos oss.

Att det ska se bra ut i munnen är naturligtvis en självklarhet, vi satsar därför lite extra på estetisk tandvård. Vi kan även erbjuda behandling med laser, implantatbehandling och utför också tandreglering med Inman aliger och Invisalign.

Tack vare vår deltidsspecialist håller vi våra kirugriska behandlingar inom kliniken och du som patient kan stanna på din hemmaklinik i stället för att remitteras vidare. Även för oss som arbetar här är specialistnärvaro ett stort plus – vi är varandras bollplank och kunskapslyft. På mottagningen finns även tandhygienist och tandsköterskor som bland annat hjälper våra patienter med förebyggande tandvård.

Hos oss har ungdomar mellan 20-24 år fri tandvård, vilket innebär att det inte kostar något att undersökas och behandlas av tandläkare. Du har också rätt att själv välja vilken tandläkare du vill gå till och även byta vårdgivare om du så önskar.

Alla på mottagningen går regelbundet på vidareutbildning. Vid akuta problem försöker vi ge dig en tid redan samma dag. Våra patienter har nu blivit så friska att vi har plats för nya.

Det är enkelt att ta sig till mottagningen med kollektivtrafiken, för dig som har bil finns det gott om parkering vid Lorensberg och Heden i närheten.

Mottagningen är ansluten till Försäkringskassan.

Välkommen!

Vår personal

Alla på mottagningen vidareutbildar sig regelbundet för att du som patient ska få en så bra vård som möjligt. 

Annahita Staf, tandläkare

Nasim Sharifi, tandhygenist

Susanne Johansson, tandsköterska