Vår Personal

Hos tandläkare Annahita Staf får du alltid ett vänligt och personligt bemötande. Kvalitet, omtänksamhet och professionellt omhändertagande har högsta prioritet. Vi månar om dig som patient och strävar efter att du ska känna dig lugn och trygg. Det gör att många tandvårdsrädda är patienter hos oss.

Att det ska se bra ut i munnen är naturligtvis en självklarhet, vi satsar därför lite extra på estetisk tandvård. Vi kan även erbjuda behandling med laser, implantatbehandling och utför också tandreglering med Inman aliger och Invisalign.

Tack vare vår deltidsspecialist håller vi våra kirugriska behandlingar inom kliniken och du som patient kan stanna på din hemmaklinik i stället för att remitteras vidare. Även för oss som arbetar här är specialistnärvaro ett stort plus – vi är varandras bollplank och kunskapslyft. På mottagningen finns även tandhygienist och tandsköterskor som bland annat hjälper våra patienter med förebyggande tandvård.

Hos oss har ungdomar mellan 20-24 år fri tandvård, vilket innebär att det inte kostar något att undersökas och behandlas av tandläkare. Du har också rätt att själv välja vilken tandläkare du vill gå till och även byta vårdgivare om du så önskar.

Alla på mottagningen går regelbundet på vidareutbildning. Vid akuta problem försöker vi ge dig en tid redan samma dag. Våra patienter har nu blivit så friska att vi har plats för nya.

Det är enkelt att ta sig till mottagningen med kollektivtrafiken, för dig som har bil finns det gott om parkering vid Lorensberg och Heden i närheten.

Mottagningen är ansluten till Försäkringskassan.

Välkommen!

Alla på mottagningen vidareutbildar sig regelbundet för att du som patient ska få en så bra vård som möjligt.

Bild: Annahita Staf

Annahita Staf

Tandläkare och klinikchef

Jag har varit tandläkare sedan 2001 så jag utexaminerades vid Göteborgs Universitet.
Jag har jobbat både inom Folktandvården, privat tandvård och utomlands (6,5 år i Luxemburg)

Jag utför det mesta inom allmäntandvård. De senaste åren har jag fördjupat mig inom den estetiska delan av tandläkeriet och brinner för att hitta lösningar till en fint leende även för den patienten som inte har råd med de dyraste behandlingarna.

"Jag har alltid varit noga med att aldrig kompromissa med kvalitet. Mina patienter ska vara 100% trygga med att det material och metodik som används verkligen är det absolut bästa"

Bild: Elin Bengtson

Elin Bengtson

Tandläkare

Jag tog min tandläkarexamen i januari 2020 vid Göteborgs Universitet. Sedan dess har jag arbetat både på folktandvården och privat. Innan jag började hos Annahita var jag även på Grönland och arbetade som distriktstandläkare där. Jag tycker variation är yrkets charm, men gillar framförallt endodonti (rotfyllningar).

Bild: Maxis Thomassian

Maxis Thomassian

Tandhygienist

Legitimerad tandhygienist med 25 års erfarenhet av yrket. Jag har jobbat både inom folktandvården och privat. Jag gör alltid mitt yttersta så att mina patienter ska känna sig välkomna och trygga. Jag erbjuder många olika behandlingar, t ex bettskenor och blekningsskenor. Jag jobbar för en friskare mun och ett glatt leende.

Bild: Josefin Lundberg

Josefin Lundberg

Tandsköterska och Klinik koordinator

Tandskötereexamen från Folktandvården Västra Götaland i Göteborg. Arbetar sedan dess i privat regi och sedan år 2020 tillsammans med Team Staf. Jag har en bakgrund från både tekniska och ekonomiska studier vilket avspeglar sig i mitt genuina tekniska intresse. Mitt mål är alltid att patienten ska känna sig väl omhändertagen sedd och nöjd genom hela behandlingen.

Mitt motto är, "vad kan vi hjälpa dig med?"

Bild: Nuray Yuksel

Nuray Yuksel

Tandsköterska

Yrkesvana 23år inom Folktandvården och Specialisttandvården
Intressen : Allmäntandvård Akuttandvård

Jag tycker om patientkontakt och variationen inom yrket .

Bild: Sebastian Staf

Sebastian Staf

Receptionist