Om oss

Spiralen Tandläkarna är en modern praktik som ligger mitt i centrala Norrköping. Vi erbjuder tandvårdsbehandlingar för vuxna och barn. Här arbetar två tandläkare, fyra tandsköterskor och en tandhygienist.

Vi har lång erfarenhet inom tandvård och ser alltid till att du som patient känner dig trygg och omhändertagen hos oss.

 Drivkraften för oss är att ge våra patienter ett friskare liv och bättre vård genom kontinuitet och personlig service.

          

Ali Tamimi

Ali Tamimi

Leg. Tandläkare

Utbildad tandläkare sedan 2002. Ali har arbetat många år på Folktandvården i Östergötland både som allmäntandläkare och även som klinikchef. Han har stor erfarenhet inom allmäntandvården både för barn och vuxna. Ali har även påbyggnadsutbildning inom oral kirurgi och har arbetat som handledare för nyutbildade tandläkare och tandläkare med intresse för kirurgi. Ali är lugn, omtänksam och ödmjuk vilket gör att patienterna får en avslappnad tandvårdsmiljö där även tandvårdsrädda patienter kan känna sig trygga och bekväma.

Ali älskar att tillsammans med familjen grilla, laga god mat och hitta på nya recept.

Farah Al-Kadhimi

Farah Al-Kadhimi

Leg. Tandläkare

Utbildad tandläkare sedan 2002. Farah kommer närmast från privattandvården, men har även jobbat många år inom Folktandvården. Med hennes mångåriga erfarenhet inom både allmäntandvården och specialisttandvård kan hon erbjuda avancerade protetiska lösningar t. ex. implantatbehandlingar, fullständig bettrehabilitering och estetisk tandvård. Farah är mycket noggrann och ser alltid till att du som patient får det bästa omhändertagandet. 

Farah är mycket social, glad och gillar att träffa vänner på sin fritid.

‏‏‎ ‎

‏‏‎ ‎

‏‏‎ ‎

‏‏‎ ‎

Linnea Sandberg

Linnea Sandberg

Leg. Tandhygienist

Linnéa tog sin tandhygienistexamen, Kandidatexamen i oral hälsa i Jönköping 2009. Hon har sedan dess arbetat på en privat praktik i Norrköping och kom till Teamet Spiralen Tandläkarna (före detta Birgitta Frieman) 2017. Att få arbeta med patienter i alla åldrar och att träffa dem kontinuerligt tycker Linnéa är både roligt och tillfredställande. Hon ser till att du genom rätt behandling, information och instruktion kan behålla en god munhälsa hela livet. Att få göra friska leenden och därmed skapa god hälsa är hennes drivkraft.

På fritiden tycker hon om motion och friskvård. Huset och familjen upptar också en stor del av hennes tid.

Janis Nilsson

Janis Nilsson

Tandsköterska

Hos Janis är du i trygga händer då hon arbetat som tandsköterska i hela 30år! Janis har mycket eget patientarbete inom hygien och har därav specialkompetens. Hon brinner för patientens välmående och hälsa. På kliniken arbetar hon delegerat och ansvarar även för inköpen på kliniken.

På fritiden är hon spinninginstruktör och umgås med familj och vänner.

Moa Svensson

Moa Svensson

Tandsköterska

Moa tog sin tandsköterskeexamen 2020 på TUC i Tranås och är vårt senaste tillskott till kliniken. För Moa är det viktigt att du alltid känner dig bekväm och trygg i alla typer av behandlingar. På kliniken arbetar Moa delegerat och varierar dagarna med arbete i receptionen tillsammans med de andra sköterskorna. 

På sin fritid gillar hon att vara i stallet och hon experimenterar gärna i köket med nya spännande recept. 

Viktoria Admyre

Viktoria Admyre

Tandsköterska

Viktoria tog tandsköterskeexamen i januari 2018 på Nackademin i Stockholm och är uppdaterad på det allra senaste inom tandvården. Hon tycker bäst om att arbeta med kronor och broar och att se de fantastiska estetiska resultat som går att uppnå med sådana behandlingar. 

På fritiden läser hon gärna böcker och älskar att laga mat.

Porträttbild Jonna Roxström

Jonna Roxström

Tandsköterska

Jonna tog sin tandsköterskaexamen 2021 på TUC i Tranås och har arbetat som undersköterska sedan 2008. I sitt arbete som undersköterska har Jonna erhållit en gedigen vana att värna om att alla ska känna sig väl omhändertagna och trygga under behandlingen samt att patientens behov och önskemål sätts i fokus. 

Hon gillar djur och natur och är på fritiden mycket ute i skogen, löptränar, styrketränar och umgås med familj och vänner.