Välkommen till Tandbolaget Ludvika!


Här utför vi allmäntandvård med moderna material och metoder. Vi samarbetar med specialist vid behov som implantat, tandreglering, kirurgi samt sjukhustandvård. Mottagningen är belägen i fräscha lokaler, centralt i staden. Hiss finns.


På mottagningen följer vi Folkhälsomyndigheten rekommenderade hygien- och skyddsrutiner noga för att minimera smittspridningen.


-


JUST NU ÄR HEMSIDAN UNDER OMARBETNING.


-


Covid-19
Det är just nu extra viktigt att följa FHMs hygienrutiner och hålla avstånd. Vi ber våra patienter att om möjligt komma ensamma till kliniken, detta för att begränsa antalet besökare i väntrummet och gemensamma utrymmen till patienter med bokade tider. Vid minsta sjukdomssymtom uppmanar vi er att avboka er tid och avvakta tills symtomen avklingat. 


Kallelser
Vi ser med glädje att våra patienter som under lång tid varit tvunga att isolera sig äntligen börjar komma tillbaka till oss. Det har gjort att kön inom vissa patientgrupper ökat och kallelserna kan därför dröja. Om du inte fått en kallelse men är i behov av ett besök får du gärna höra av dig. Vi har rekryterat ett nytt tandläkarteam för att möta behovet och ser fram emot ljusare tider!


Det går bra att kontakta oss, både via epost och telefon.


Vi hälsar nya och befintliga patienter varmt välkomna!

Kontakt