Välkommen till Tandgården

På Tandgården kombinerar vi yrkeskunskap och kompentens med den senaste teknologin. Förutom allmäntandvård erbjuder vi implantatbehandling, barntandvård samt förebyggande tandvård. Tandgårdens personal är mycket välutbildad med ett flertal tilläggsutbildningar och lång erfarenhet. Allt för att ge dig bästa möjliga vård.

Bli patient hos oss

Corona (Covid-19)

På grund av det samhällsansvariga åtagandet har vi infört begränsningar i våra öppettider och behandlingsrekommendationer. Som alla andra, hoppas vi att pandemin skall begränsas och att allt skall återgå till det normala så snart det bara går. Vi på Tandgården är övertygade om att merparten av våra besökare har förståelse för denna åtgärd.

För dig som är från 70 år och uppåt avvaktar vi med undersökningar samt stora behandlingar. Givetvis tar vi emot vid akuta problem. Ring för rådgivning. Akuta problem prioriteras efter bedömning samt undersökningar görs i mån av tid.

 

Om du har symtom från luftvägarna ska du inte besöka kliniken. Riskpatienter och du som är över 70 år bör inte behandlas i nuläget.

Riskpatienter är:

  • cancersjukdom
  • hjärt- kärlsjukdom
  • lungsjukdom, inklusive astma och KOL
  • diabetes
  • svårinställt högt blodtryck

Vi debiterar ej sena återbud tillsvidare.

Ring oss så bokar vi om din tid.

Med vänlig hälsning från oss på Tandgården 

 

Tillfälliga öppettider

Måndag
8.00-12.30
Tisdag
8.00-17.00
Onsdag
8.00-12.30

Tfn.
08- 42 00 34 00

---------------------------------------------------------------------------------

Sociala medier

Nu finns vi på sociala medier, gå gärna in och följ samt gilla oss på Facebook, under Tandgården, samt Instagram @tandgarden.