Välkommen till Team McKnight i Farsta!

Hos tandläkare Katarina McKnight kommer du till en liten klinik, med en tandläkare, en tandhygienist och en tandsköterska. Vi är måna om att du ska känna dig väl bemött när du besöker oss och vi erbjuder god tandvård i en lugn och trygg miljö. Vi har möjlighet att ta emot nya patienter och även emot akuta patienter.


Här kan du tid direkt i tidboken. Klicka här.  • Tandläkare Katarina Hertzberg McKnight

  • Tandhygienist Johanna Östlund

  • Tandsköterska Noomi Östergren


Kliniken ligger centralt i Farsta centrum, bredvid Nordea. Adress Farstagången 24 (kommer attt ändras till 26B).


Varmt välkomna!


Vid akuta besvär utanför våra öppettider, kontakta Tandakuten City, Praktikertjänst, Olof Palmes Gata 13A. Ring innan besök, telefon 08-580 099 00.


___________________________________________________________________________


Viktigt meddelande – varning för bedragare


Vi har fått uppgifter om att telefonbedragare kontaktar patienter och uppger att de är personal hos Tandläkare McKnight och att det bokats en besökstid som måste bekräftas. De har sedan bett patienten att legitimera sig via bank-id eller bankdosa, vilket vi aldrig ber våra patienter om.


Vi vill nu uppmana till försiktighet och varna för bedrägeriförsök. Sprid gärna informationen till anhöriga, grannar och vänner.


Polisens tips för att skydda sig mot telefonbedrägerier:


Använd aldrig din bankdosa eller bank-id på uppmaning av någon som oväntat kontaktar dig.
Lämna aldrig ut koder eller andra känsliga uppgifter till någon.
Om någon du inte känner ringer och du blir osäker, lägg på luren eller be att få ringa tillbaka på ett nummer som du själv tar reda på. Det gäller oavsett om personen säger sig vara en nära släkting eller från banken, ett företag eller en myndighet.
Lita inte på den som kontaktar dig bara för att vederbörande har personliga uppgifter om dig. Bedragare kan hitta information på nätet för att lura dig.
Om du drabbas av, eller misstänker, bedrägeri, kontakta din bank omgående. Polisanmäl alltid och ta stöd av människor i din närhet.

Boka tid via BokaDirekt