Gruppbild

Välkommen!

 

 

Välkommen!

 

Här hos tandläkare Jurman är ambitionen att ge dig en god tandvård i en trygg miljö. Vi är ett tandvårdsteam bestående av tandläkare, tandsköterskor och tandhygienister i nära samarbete med specialister. Mottagningen ligger i centrala Malmö. Hur du hittar till oss ser du på kartan till höger. Välkommen till oss, vi har plats för nya patienter!

Test

Behandlingar

Behandlingar

Vi erbjuder all form av tandvård och vi har ett stort nätverk av specialister. Vi tycker att det är viktigt att erbjuda dig en modern och trygg tandvård - därför vidareutbildar vi oss kontinuerligt.

Detta är ett urval av det vi erbjuder:

Utfällbar lista

Estetisk tandvård

Förebyggande tandvård

Implantatbehandlingar

Kvinnlig tandläkare ser på leende kvinnlig patient

AdobeStock_251845603.jpeg

Kvalitet

Vi ger våra patienter ett tryggt omhändertagande som genomsyras av omtanke, engagemang, förtroende och kvalitet. En god, säker och smidig vård som präglas av hög professionell kompetens.

Bild på tandverktyg

AdobeStock_7845859.jpeg

Tandteknik

Vi använder oss endast av svenska kvalitetslaboratorier för våra tandtekniska produkter och tjänster för att vara säkra på att de håller högsta kvalitet.

Tandläkare Mikael håller i en maskin - The Wand.

the-wand-beskuren2.jpg

Smärtfri bedövning

Med hjälp av "The Wand" kan bedövningsmedlet injiceras långsamt med lågt tryck vilket gör proceduren i princip smärtfri.

Tillsammans genom pandemin


Tillsammans genom pandemin

Under ett år har Praktikertjänst filmat, intervjuat och dokumenterat arbetet under pandemin ute på mottagningarna och kontoret. Syftet med filmen är att lyfta medarbetarnas insatser och skildra en annorlunda vardag. Filmen tar avstamp i april 2020 och visar händelseförloppet fram till inledningen av vaccinationsprogrammet våren 2021.

Läs mer