Välkommen!

Välkommen!

Vårt motto är att i trivsam och avspänd miljö utföra högkvalitativ tandvård med patienten i fokus. Hos oss jobbar såväl tandläkare som tandhygienister med bred kompetens. Vi bedriver en kvalitetsdiplomerad verksamhet i ljusa, trivsamma och lättillgängliga lokaler med hiss till praktiken. På mottagningen arbetar även en specialist i käkkirurgi vilket ger er möjlighet till mer avancerad vård utan behov av remiss. Vi arbetar kontinuerligt med kvalitetskontroll och jobbar för säker och väldokumenterad tandvård. Moderna material och metoder - lång erfarenhet.

1/7 2021 slogs Tandläkarhörnan ihop med praktik Tord Karlsson. Vi finns på samma plats som tidigare. Observera att ombyggnad har skett och ännu pågår.

Tillsammans genom pandemin


Tillsammans genom pandemin

Under ett år har Praktikertjänst filmat, intervjuat och dokumenterat arbetet under pandemin ute på mottagningarna och kontoret. Syftet med filmen är att lyfta medarbetarnas insatser och skildra en annorlunda vardag. Filmen tar avstamp i april 2020 och visar händelseförloppet fram till inledningen av vaccinationsprogrammet våren 2021.

Läs mer

Vi sponsrar Trollhättans Skid-och Orienteringsklubb

 

Vi sponsrar TSOK!

tsok-topp.png