Om oss

Här på Tandläkarhörnan har det bedrivits privattandvård i över 70 år. Därmed är vi en av Trollhättans absolut äldsta tandvårdsmottagningar med en stark tradition av att bedriva tandvård av god kvalitet. Här har vi alltid lagt tonvikt på att följa med i tandvårdsutvecklingen och idag på 2020-talet är kliniken digitaliserad med bl.a. digital röntgen, moderna journalsystem och digital scanningteknik. Vi har nära samarbete med de lokala tandteknikerna på Vänersborgs tandteknik och har samarbete med specialister inom de olika tandvårdsspecialitéerna.

Niklas Larsson bild

Niklas Larsson

Niklas Larsson
Klinikchef och leg. tandläkare

Klinikchef & leg. tandläkare Niklas Larsson har jobbat inom tandvården i Trollhättan sedan examen. I över 12 år har han behandlat patienter med olika behov och skaffat sig bred erfarenhet av allmäntandvård, vidareutbildats inom implantatbehandlingar och ägnat sig en del åt forskning. Har ett stort intresse av att ersätta förlorade tänder och att återställa bettfunktionen. Han har sedan tidigare arbetat inom bland annat sjukvården och äldreomsorgen och välkomnar såväl nya som gamla patienter.

Andrei Bartha

Andrei Bartha

Andrei Bartha
Leg. tandläkare

Har tidigare jobbat i Folktandvården Vänersborg i 5 år och arbetar på kliniken sedan hösten 2021 och har en bred kompetens inom allmäntandvård. Har stort intresse och hög kompetens av att ersätta förlorade tänder. Andrei har även goda kunskaper i det spanska språket och pratar även rumänska.

Zoran Ristevski bild

Zoran Ristevski

Zoran Ristevski
Övertandläkare & specialist i käkkirurgi

Utbildad vid Universitetssjukhuset Örebro. Verksam vid Käkkirurgiska Kliniken i Halmstad, Region Halland. Ansvarig för implantatkirurgi på Protetikkliniken och Specialisttandvården i Helsingborg, Region Skåne. Tidigare verksam vid ÖNH/Käkkirurgiska Kliniken NÄL, Trollhättan, Helsingborg samt Århus Universitetssjukhus, Region Midtjylland, Danmark med inriktning mot ortognat kirurgi och korrektion av bettavvikelser, svåra ansiktstrauma samt komplicerade implantatfall med benuppbyggnad. Återkommande föreläsare samt klinisk instruktör sedan 2004 vid kurser för allmän dentoalveolär kirurgi samt implantatkurser med Dentsply och Straumann.

Ida Gunnarsson bild

Ida Gunnarsson

Ida Gunnarsson
Tandhygienist

Tandhygienist Ida Gunnarsson har sedan examen 2012 arbetat inom tandvården. Under sin tid som hygienist har hon mött och behandlat patienter i varierande åldrar och med olika behov, vilket bidragit till en bred erfarenhet inom allmäntandvården, men framförallt inom hygienistens spetskompetenser parodontit och karies. Hon engagerar sig för att främja en god oral hälsa & estetik och jobbar gärna med KAVO Prophyflex vilket tar bort mildare missfärgningar på tänderna. När det är svårare missfärgningar använder hon sig av andra blekningsmetoder.

Kerstin Olsson bild

Kerstin Olsson

Kerstin Olsson
Tandhygienist

Tandhygienist Kerstin Olsson har jobbat inom tandvården länge och har stor erfarenhet av att möta patienter med olika behov och är flitig i sitt arbete med att främja en god munhälsa för klinikens patienter.

Selma Arnautovic bild

Selma Arnautovic

Selma Arnautovic
Profylaxtandsköterska

Har utökad kompetens och stor erfarenhet av eget patientomhändertagande arbete. Bistår tandläkaren under behandlingar och utför självständigt ett flertal moment i behandlingarna, samt sköter administration och hygien. Selma pratar serbokroatiska flytande.

Angela Sverin

Angela Sverin

Angela Sverin
Profylaxtandsköterska

Har utökad kompetens och stor erfarenhet av eget patientomhändertagande arbete. Bistår tandläkaren under behandlingar och utför självständigt ett flertal moment i behandlingarna, samt sköter administration och hygien.

Linda Dahlström bild

Linda Dahlström

Linda Dahlström
Profylaxtandsköterska

Har utökad kompetens och stor erfarenhet av eget patientomhändertagande arbete. Bistår tandläkaren under behandlingar och utför självständigt ett flertal moment i behandlingarna, samt sköter administration och hygien.

Linda Björkesand bild

Linda Björkesand beskrivning

Linda Björkesand
Tandsköterska

Angelica bild

Angelica beskrivning

Angelica
Operationssköterska

Angelica assisterar vid de käkkirurgiska operationerna.

Vi sponsrar Trollhättans Skid-och Orienteringsklubb

 

Vi sponsrar TSOK!

tsok-topp.png