Om oss

Om oss

Tandläkarhuset är en privat tandläkarpraktik som erbjuder modern tandvård av högsta kvalitet. Vi utför undersökningar, förebyggande tandvård, estetisk tandvård, implantat, akut tandvård och barn- och ungdomstandvård. 

För oss är det viktigt att du känner dig trygg och väl omhändertagen i all kontakt med oss. Vi ser därför till att du alltid får träffa samma tandläkare och tandhygienist varje gång du kommer hit. Det skapar trygghet och kontinuitet, något vi vet att våra kunder uppskattar.

83% av patienter inom tandvård som besöker Praktikertjänst är nöjda med sin vård. Vi har en unik ägarmodell där vi som utför vården också äger företaget. Strukturen borgar för hög kvalitet och service, vilket årligen bekräftas i mätningar från exempelvis SKL och Svenskt kvalitetsindex.

Varmt välkommen som kund hos oss!

Kvinna som ler, träd i bakgrunden

Behandlinga

Behandlingar

Vi utför alla behandlingar inom allmäntandvård såsom blekning, implantat, kirurgiska ingrepp, tandreglering med mera.

Mer om behandlingar

Vill du bli kund hos oss?

Vill du bli kund hos oss?

Du vet väl att du själv väljer om du vill gå till en offentlig eller privat tandläkare? Vi erbjuder modern tandvård av högsta kvalitet. Välkommen!

Hur du blir kund

Kontantfri mottagning

Kontantfri mottagning

Vi är en kontantfri mottagning och hos oss kan du betala med kort eller faktura/delbetalning via fakturatjänsten Walley.

Mer om våra priser

Tips för en god tandhälsa

tandborste

Tips för en god tandhälsa

När du kommer på undersökning hos oss får du råd om vilka hjälpmedel just dina tänder behöver!

När du behöver kontakta oss

När du behöver kontakta oss

Hos oss får du alltid prata med en verklig person när du ringer!

Fri tandvård upp till 24 år

Glad flicka

Fri tandvård upp till 24 år

Barn och unga har fri tandvård upp till 24 år i Gävleborgs län.

Tillsammans genom pandemin


Tillsammans genom pandemin

Under ett år har Praktikertjänst filmat, intervjuat och dokumenterat arbetet under pandemin ute på mottagningarna och kontoret. Syftet med filmen är att lyfta medarbetarnas insatser och skildra en annorlunda vardag. Filmen tar avstamp i april 2020 och visar händelseförloppet fram till inledningen av vaccinationsprogrammet våren 2021.

Läs mer