Välkommen!

Välkommen!

På Tandläkarna Leander har vi tre generationers erfarenhet av tandvård. Hos oss kan du känna dig trygg och väl omhändertagen. Vi arbetar enligt vetenskap och beprövad erfarenhet och kan erbjuda dig tandvård av högsta kvalitet. Du som patient står alltid i centrum hos oss och vi utformar behandlingen tillsammans med dig. Vårt mål är att du ska ha en frisk mun och behålla ditt leende vackert livet ut.

Vi utför all typ av tandvård och är måna om helhetsperspektivet. Hos oss kan du få allt från förebyggande vård till protetiska behandlingar såsom
kronor och broar. Du kan även få tandimplantat, tandblekning och tandreglering med genomskinliga tandställningar (clear aligners). Vår specialist Axel kommer till oss regelbundet vilket gör att du kan få all din vård på samma plats.

Hos oss slipper du långa kötider och vid akuta besvär ser vi till att du får hjälp snarast. Saknar du tandläkare eller behöver byta från din gamla, tveka inte att höra av dig till oss!

Nu är det semestertider och vi kommer att stänga kliniken under v 28-31. Vid akuta besvär hänvisar vi till närmaste folktandvård. Vi ser fram emot att ses efter semstern!

Vi har bytt telefonnummer!

Vårt nya telefonnummer är 036-33 11 800.

Bild

Bild

bild

Tillsammans genom pandemin


Tillsammans genom pandemin

Under ett år har Praktikertjänst filmat, intervjuat och dokumenterat arbetet under pandemin ute på mottagningarna och kontoret. Syftet med filmen är att lyfta medarbetarnas insatser och skildra en annorlunda vardag. Filmen tar avstamp i april 2020 och visar händelseförloppet fram till inledningen av vaccinationsprogrammet våren 2021.

Läs mer

rubrik ej synlig på hemsidan

Öppet i Jul och mellandagarna

Vi har öppet 27/12-29/12 samt 3/1-5/1. Om akuta besvär skulle uppstå under de dagar vi inte har öppet hänvisar vi till helgjouren på Ryhov. Man ringer då sin närmaste Folktandvård och får via telefon instruktioner om korrekt nummer.

Vi önskar er alla en fantastisk jul och ett Gott Nytt År!