Om oss

Välkommen till stan's trevligaste tandvård!

Vi arbetar med allmäntandvård med förebyggande inriktning, där hela teamet använder sin samlade kompetens för bästa möjliga vård - såväl tandläkare som tandhygienister och tandsköterskor. Vi vill att du ska få vara frisk och hel i munnen - hela livet! Vi vinnlägger oss om att bemöta alla patienter med empati och kunnande i lugn och ro, och vi månar särskilt om de patienter som är tandvårdsrädda.

Vi tar emot nya patienter, och våra väntetider är, glädjande nog, korta. 

Du hittar oss i nybyggda, fräscha lokaler i Hisinge Hus på Gustaf Dalénsgatan 30 vid Nya Kvillebäcken/Vågmästarplatsen på Hisingen. Området är kanske just nu det mest expansiva i hela Västsverige med närmare 2.000 nya lägenheter under byggnation, och inom kort börjar man ju även bygga ut Backaplan, och då tillkommer ytterligare 5000 bostäder.

Vi finns på 3:e våningen i Hisinge Hus, med hiss i trapphuset med ingång från Gustaf Dalénsgatan, samt handikapphiss med ingång på södra sidan av fastigheten. Ring oss om du vill använda handikapphissen, så hjälper vi till och öppnar, tel 031 - 22 94 61.

Mottagningen är nybyggd och kvalitetscertifierad enligt Praktikertjänst AB. Vi är anslutna till Försäkringskassan samt Västra Götalandsregionen och vi tar VISA, EuroCard/Mastercard och AmEx.

Tandvården Hisinge Hus - den personliga mottagningen på rätt sida älven!