Vi som arbetar här

Henrik Svalin

Tandläkare

Utbildade sig till tandläkare i Göteborg och tog examen 1994. Efter examen arbetade han på Folktandvården i Stenungsund till 1999, då han blev klinikchef i Olso. Han blev kvar där i tre år och flyttade tillbaka till Göteborg 2002 och inledde ett samarbete med kollegan Anders Jonsson i en egen mottagning på Bjurslätts torg. 2010-2011 byggde de tillsammans en helt ny klinik i Hisinge Hus på Gustaf Dalénsgatan.
Det Henrik gillar bäst med att vara tandläkare är att ställas inför både teoretiska och praktiska utmaningar, att få använda både huvud och händer. Att hjälpa tandvårdsrädda patienter att komma över sin rädsla och få dem att känna sig trygga hos tandläkaren är något han brinner särskilt för.

Marcus Velander

Tandläkare

Marcus har jobbat snart tio år som tandläkare inom både folktandvård och privattandvård och har nu tagit över efter Anders.
Som tandläkare har Marcus fokuserat mycket på patienter med tandvårdsrädsla, vilket är det han tycker är mest givande i yrket.

- Att se när mina tandvårdsrädda patienter kommer tillbaka med ett stort leende på läpparna istället för den oro de känt under många år och kanske inte vågat besöka tandvården, är en fantastisk känsla, säger Marcus. 

Emma Haux Svalin

Tandläkare

Emma tog examen 1994 i Göteborg. Sedan dess har hon arbetat i Malmö, Öckerö och Oslo, men har sedan 2003 huserat på Folktandvården Majorna.

Det hon gillar bäst med att vara tandläkare är patientkontakten; att få möta människor i alla åldrar, och få bidra till deras tandhälsa och få dem att kunna le och må bra. Att hjälpa tandvårdsrädda patienter att övervinna sin rädsla tycker hon känns väldigt givande, liksom att restaurera bett och bygga upp tänder så att de är smärtfria, fungerar och ser bra ut.

Här på Tandvården Hisinge Hus ser hon fram emot att få bli en del av det positiva team hon upplever finns här, och lära känna alla våra trevliga patienter. Vi hoppas att hon ska trivas lika mycket som vi gör!

Eva Rung Thunfors

Tandläkare

Mer info kommer inom kort. 

Carl-Johan Ivanoff

Kirurgkonsult

Mer info kommer inom kort. 

Julia Petersson

Tandhygienist

Julia utbildade sig till tandhygienist vid Göteborgs Universitet och tog examen 2017. Direkt efter examen fick hon jobb hos Folktandvården i Kortedala, där hon sedan jobbade i tre år.

Det hon gillar bäst med jobbet är den fina patientkontakten, och hon utmanas bäst när hon har en patient med mycket djupa tandköttsfickor som hon får hjälpa att bli frisk. Att få hjälpa en tandvårdsrädd patient att bygga upp hans eller hennes förtroende för tandvården igen är också något Julia brinner för.

Som hygienist är Julia försiktig, mjuk och noggrann!

Karin Lindgren

Tandhygienist

Karin utbildade sig till tandhygienist på Göteborgs Universitet och tog examen 1996.

Därefter har hon jobbat både privat och inom Folktandvården, i Ulricehamn, Tanumshede, Tuve och nu senast hos tandläkare Gunilla Östgård i Brunnsbo. Då Gunilla nyligen gick i pension fick Karin möjlighet att fortsätta på Tandvården Hisinge Hus med tandläkare Marcus Velander.

 

Det Karin gillar bäst med sitt yrke är att hon får träffa många olika människor, vilket hon tycker är lärorikt och inspirerande. Att kunna ge en god tandvård och att hjälpa patienter att bibehålla en så god munhälsa som möjligt livet ut är saker Karin brinner för!

Annelie

Tandsköterska

Tandsköterskan Annelie träffar du hos tandläkare Markus Velander. 

Annette

Tandsköterska

Tandsköterskan Annette träffar du hos tandläkare Markus eller Carl-Johan. 

Karin (Kakan)

Tandsköterska

Tandsköterskan Karin kallas för Kakan, och henne träffar du hos tandläkare Henrik, Emma eller Eva. 

Marie

Tandsköterska

Tandsköterskan Marie träffar du hos tandläkare Henrik eller Carl-Johan. 

Susanne G

Tandsköterska

Tandsköterskan Susanne träffar du hos tandläkare Marcus Velander. 

Ruth

Tandsköterska

Tandsköterskan Ruth träffar du hos tandläkare Emma, Henrik eller Eva. 

Carina

Receptionist

Carina är vår omtyckta receptionist och det första ansikte du möter på mottagningen.